ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бебетата са във Фейсбук час след раждането

0 коментара0/5

Повечето новородени по света правят своя дебют в социалните мрежи само час след раждането си.

Бебетата са във Фейсбук час след раждането
Бебетата са във Фейсбук час след раждането

Над 2/3 от новородените се появяват със снимки в интернет най-много 60 минути, след като са се появили на бял свят.

Родителите, участвали в проучването, били помолени да отговорят колко време след раждането са качили снимка на бебето си в профила си във Фейсбук. Резултатите показват, че средно до 57,9 минута бебетата вече събират "харесванията" на родители и приятели.

62% от родителите признават, че сами са качили снимки на новороденото си. 22 на сто казват, че "виновниците"са други членове на семейството, а 16% споделят, че техни приятели са ги отбелязали на снимка с бебето.

64% от майките и бащите признават, че качват снимки на децата си на всеки три седмици, 21 на сто го правят поне три пъти в месеца, а 6% заявили, че никога не споделят снимки на децата си в мрежата.

Най-честата причина, която кара родителите да го правят е да го покажат на роднини и приятели, които не живеят в страната (56%), 49 на сто казват, че така изразяват любовта си, 34% смятат, че албумът в социалните мрежи е идеалното място за съхраняване на снимки, а 22% го правят, за да покажат на други родители, че тяхното дете е по-хубаво.

Още за: Facebook, бебе

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Бебетата са във Фейсбук час след раждането".

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.