МАЙ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бебе 6,6 кг се роди в Мексико

0 коментара0/5

В родилния дом на мексиканския град Сиудад Хуарес проплака бебе с необичайно големи размери.

Бебе 6,6 кг се роди в Мексико
Бебе 6,6 кг се роди в Мексико

Местната жителка Мария дел Кармен Флорес роди момченце, тежащо 6,6 кг и високо 62 см. Според представители на мексиканския институт за социално осигуряване новороденото може да е най-голямото в света.

Майката е на 37 години и е родила детето чрез цезарово сечение. Двамата с бебето се чувстват добре. Момченцето има четирима братя и сестри, тъй като е пето дете за семейството. Родителите са щастливи от новината, но обясниха, че ще трябва да купуват нови дрешки за малкия, тъй като в момента той е с размери на шестмесечно бебе.

По предварителни данни рекордьорът "гигант" се роди на 7 август тази година в Испания от 40-годишна англичанка. Кантара показал 6,2 килограма. Забележително е момиченцето, което се роди на 31 юли в Германия с тегло 6,1 кг и дължина 57 см. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Бебе 6,6 кг се роди в Мексико".

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.