АПР 30 Новини | ЛюбопитноОбнови

Американски дипломати „разпитаха” опасно 3-месечно бебе

От 0 коментара0/5

Служители на американското посолство в Лондон разпитаха потенциален терорист, който се оказа 3-месечно бебе, съобщи в. „Гардиън”.

Американски дипломати „разпитаха” опасно 3-месечно бебе
 © iStock

Изданието пише, че дядото на Харви Кениън-Кейрънс по погрешка отговорил с „да” на въпрос „Имате ли отношение към терористична дейност, шпионаж, саботаж или геноцид?”. След това невръстният Харви бил извикан на разговор в посолството на САЩ.

„Не можах да повярвам, че не са видели, че това си е чисто и просто грешка и че 3-месечно дете не може да причини зло на никого”, цитира вестникът 62-годишншя Пол Кениън, който искал да отиде с внука си на почивка във Флорида.

Харви обаче се държал безупречно по време на разпита и "нито веднъж не заплакал”. Дядото бил изненадан от липсата на чувство за хумор у американските служители.

6 причини да спите заедно с бебето >>>

Като резултат от грешката семейството трябвало да похарчи още 3000 паунда за издаване на нови визи след първия отказ. Кениън нарече грешката си „много скъпа”. /РИА Новости/

5 начина, по които бебета изразяват любовта си >>>

Още за: бебе

Още от "Любопитно"

Ема Морано на 116 години

Невероятната история на жената, която доживя до 117 години

Тя губи първата си любов по време на Първата световна война. Точно преди Втората напуска съпруга си насилник. Това е Ема Морано – последният жив човек от ХIХ век.

Ина Ахмад Абдулати преди операцията

Бившата най-пълна жена в света вече се събира в седалката на самолет

Египтянката Ина Ахмад Абдулати, която доскоро беше най-пълната жена в света, скоро ще замине с редовен полет за ОАЕ, където ще продължи лечението си.

Да забуксуваш в парка (снимки)

Да забуксуваш в парка (снимки)

Естествено парковете са най-предпочитани за разходка на бебето с количката....