ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

2 млн. британци са изтрили Фейсбука си за месец

1 коментар0/5

Броят на хората, които използват Фейсбук намалява стремглаво.

2 млн. британци са изтрили Фейсбука си за месец
2 млн. британци са изтрили Фейсбука си за месец

Броят на хората, които използват Фейсбук намалява стремглаво, след като два милиона британци за изтрили профила си през последния един месец.

Въпреки че социалната мрежа има над един милиард потребители, хората по света все повече се отказват от профилите си. За един месец се наблюдава 4,5% спад на британски потребители. През последната половин година Фейсбук е загубил почти девет милиона посетители в САЩ и два милиона в Обединеното кралство.

В последно време се забелязва и липса на нови членове. Смята се, че хората, които са искали да се присъединят към редиците на социалната мрежа вече са го направили. Според медийни експерти спадът се дължи на фактора "скука".

1 коментарДобави коментар »

Kora

От Kora29.04.2013, 16:15 ч.

Май никой не следи вече този facebook.Време когато аз си направих регистрация в този сайт имаше строги правила за качването на снимки и клипове.....А съжаление,тези правила вече ги няма.Все по често попадам на снимки и...

Виж всички коментари за "2 млн. британци са изтрили Фейсбука си за месец".

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.