ЮНИ 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Валери Трейвельор нанесла щети за 3 млн. евро в Елисейския дворец

0 коментара0/5

Френската първа дама Валери Трейвельор изпаднала в такава ярост, когато научила, че държавният глава Франсоа Оланд има тайна връзка с актриса, че разбила кабинета му и нанесла щети за 3 милиона евро.

Валери Трейвельор
Валери Трейвельор

Безмилостният нрав на досегашната спътница на френския президент й спечели слава на жена с доста буен характер. Досега тя умело прикриваше същността си, но новината за изневярата на приятеля й я е изкарала извън равновесие.

Валери Трейвельор унищожила национални съкровища, като ваза от порцелан, датираща преди повече от 200 години, когато царувал Луи XVI.

Информацията е публикувана в списание "Closer", което се позовава на източник от фирмата, отговарящи за мебелите в кабинета на президента. Същото издание съобщи новината за любовните афери на президента, а сега излиза брой със заглавие "Истината, която струва на държавата 3 милиона евро".

Валери прекара осем дни в болница заради стрес. Сега е отседнала в луксозната президентска резиденция във Версай, западно от Париж. Там тя се радва на плувния басейн, първокласен готвач и много други привилегии, включително най-добрата винарска изба във Франция, пише списанието, според което Трейвельор вече е "под контрол".

Изданието съобщава още, че тя била решена да придружи Франсоа Оланд в пътуването му до Вашингтон в качеството си на първа дама, въпреки, че Оланд иска официална раздяла.

Жюли Гайе

Жули Гайе

В същото време любовницата на президента – Жули Гайе събрала най-близките си приятели и семейството си, за да отпразнува това, че връзката им вече е публична.

Актрисата, която играе в над 50 френски филма, се появи на корицата на френското издание "Пари Мач", в което Валери работи от дълги години. Снимките били сложени с нейно разрешение, въпреки знанието, че жената на любовника й работи в него 20 години и не се отказа от работата си там, дори след като стана първа дама през 2012 г. /БГНЕС

Още от "Лайфстайл"

Ким Кардашиан се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Ким Кардашиан се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Собственик на златния ръчен часовник на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди (1929-1994) , които бе продаден на търг на аукцианна къща "Кристис" в Ню Йорк за 379 500 долара, стана американската телевизионна водеща и модел Ким Кардашиан.

Робърт Патинсън е искал да сервитьорства, само и само да получи роля

Робърт Патинсън е искал да сервитьорства, само и само да получи роля

Робърт Патинсън разкри, че е предлагал на братята Сафди да сервитьорства на снимачната площадка само и само да докаже, че е годен за ролята в последния им филм Good Time.

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Американският актьор Джони Деп се извини заради шегата с убийство на президент, съобщава списание „Пийпъл” (People).