АПР 30 Новини | ЛайфстайлОбнови

Ума Търман си взима дъщеричката от френския милиардер

От 0 коментара0/5

Актрисата Ума Търман получи право да прибере 4-годишната си дъщеря Луна, реши Върховният съд на щата Ню Йорк.

Ума Търман си взима дъщеричката от френския милиардер
 © Guliver/ Getty

Ума Търман поема първичната опека на детето. Мъжът й, френският милиардер Арпад Бюсон, ще може да се вижда с Луна Търман-Бюсон веднъж месечно.

Вижте също:

Съд отказа на Ума Търман засекретяване на делото за попечителство над дъщеря й >>>

Ума Търман и Арпад Бюсон се бяха запознали в Италия през 2007 година. Пет години по-късно се роди Луна. Двамата два пъти се разделяха и събираха, а съдебните разправии за правата над дъщерята продължават не една година. За пръв път те започнаха да се карат за дъщерята, след като окончателно скъсаха през 2014 година.

Причината за конфликта бе работният график на Ума Търман. Според Арпад Бюсон той повече не можеше да понася отсъствията на жена си, която винаги е на снимки. Тогава той за пръв път заяви, че иска да вземе дъщеричката. /БГНЕС /

Още за: Ума Търман

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.