МАР 30 Новини | ЛайфстайлОбнови

Тина Търнър не съжалява за оттеглянето си от сцената

0 коментара0/5

Тина Търнър не съжалява, че се е оттеглила от сцената през 2009 г., защото изпитала голямо облекчение да не пее повече.

Тина Търнър не съжалява за оттеглянето си от сцена
Тина Търнър не съжалява за оттеглянето си от сцена

73-годишната певица разкри, че нямала никакви резерви относно оттеглянето си от светлината на прожекторите.

В телевизионно интервю с Опра Уинфри тя заяви: "От дълго време работех в тази насока. Работила съм усилено през целия си живот, никой нищо не ми е дал. Когато започнах да се грижа за семейството си, си казвах: "Иска ми се някой да свърши това за мен", но знаех, че няма да стане. Така че работех и когато се оттеглих от сцената, имах балансиран бюджет. Знаех, че от финансова гледна точка мога да си го позволя и когато слязох от сцената, се отдадох на почивка, отдадох се на сън".

Тина Търнър официално стана швейцарка

"Опитах да забравя всички тези стресиращи моменти. Дори в гримьорната, когато не се чувствах в настроение да изляза на сцената, всеки път, когато идваше време да бъда Тина, нещо се преобръщаше и това е професионалната страна на нещата. Независимо как се чувствах, колко болна бях..., аз пеех, защото исках да зная, че тръгвайки си от концерта, всички ще са си прекарали приятно", допълни Тина.

Блокираха Цюрихското езеро заради сватбата на Тина Търнър

"Исках да се оттегля и не се тревожа. Никой на сцената не узна никога колко уморена бях от пеенето и танцуването", разказа още тя. /БГНЕС/

Още от "Лайфстайл"

Лейди Гага купонясва с Джони Деп и Елтън Джон

Лейди Гага купонясва с Джони Деп и Елтън Джон

Във вторник вечерта Лейди Гага отпразнува 31-вия си рожден ден в компанията на Елтън Джон и Джони Деп в луксозен ресторант.

Иванка Тръмп вече е неплатен служител в Белия дом

Иванка Тръмп вече е неплатен служител в Белия дом

В сряда Иванка Тръмп обяви, че ще работи в Белия дом като неплатен и неофициален съветник на президента на Щатите Доналд Тръмп, който е неин баща.

Адел

Адел: "Може би никога повече няма да правя турне"

28-годишната певица Адел заяви пред публиката, че това може би ще е последното й турне в кариерата и призна, че се чувства "изключително уязвима" на сцената.