АПР 30 Новини | ЛайфстайлОбнови

Съд отказа на Ума Търман засекретяване на делото за попечителство над дъщеря й

От 0 коментара0/5

Съд отказа на актрисата Ума Търман документите по делото за попечителство на дъщеря й да бъдат засекретени.

Ума Търман
Ума Търман © Guliver/Getty Images

В края на миналата година известната актриса Ума Търман се обърна към съда с жалба, в която иска да бъдат засекретени всички документи от процеса за опеката над дъщеря й Луна.

На заседание на съд в Манхатън съдия Матю Купър обаче отказа това. Той призна за справедливи аргументите на бившия съпруг на актрисата Арпад Бюсон, който настоявал за обратното.

„Не виждам в този процес нищо, което да го отличава от исковете на други родители, с изключение на това, че двамата са богати и известни. Няма никакви основания да се засекретява процеса“, заяви съдията.

По искане на бащата съдът назначи психолог, който да изследва състоянието на детето. Арпад заяви, че Луна непрекъснато обикаля света от една снимачна площадка на друга със своята майка и това нанася вреда на психиката й. Докладът на специалиста трябва да бъде представен пред съда и именно това иска да избегне Ума Търман. /БГНЕС/

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.