ЮНИ 24 Новини | ЛайфстайлОбнови

Съд отказа на Ума Търман засекретяване на делото за попечителство над дъщеря й

От 0 коментара0/5

Съд отказа на актрисата Ума Търман документите по делото за попечителство на дъщеря й да бъдат засекретени.

Ума Търман
Ума Търман © Guliver/Getty Images

В края на миналата година известната актриса Ума Търман се обърна към съда с жалба, в която иска да бъдат засекретени всички документи от процеса за опеката над дъщеря й Луна.

На заседание на съд в Манхатън съдия Матю Купър обаче отказа това. Той призна за справедливи аргументите на бившия съпруг на актрисата Арпад Бюсон, който настоявал за обратното.

„Не виждам в този процес нищо, което да го отличава от исковете на други родители, с изключение на това, че двамата са богати и известни. Няма никакви основания да се засекретява процеса“, заяви съдията.

По искане на бащата съдът назначи психолог, който да изследва състоянието на детето. Арпад заяви, че Луна непрекъснато обикаля света от една снимачна площадка на друга със своята майка и това нанася вреда на психиката й. Докладът на специалиста трябва да бъде представен пред съда и именно това иска да избегне Ума Търман. /БГНЕС/

Още от "Лайфстайл"

Аштън Къчър

Аштън Къчър: Момичетата порастват по-бързо от момчетата

Покрай децата си Аштън Къчър разбрал, че момичетата порастват по-бързо от момчетата

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.