МАР 30 Новини | ЛайфстайлОбнови

Скарлет Йохансон счита моногамията за противоестествена

0 коментара0/5

Американската актриса Скарлет Йохансон заяви в интервю за „Плейбой“, че не вярва в моногамията. Ня дори сподели, че счита моногамните отношения за противоестествени.

Скарлет Йохансон счита моногамията за противоестествена

„Идеята за брака, ми се струва много романтична. „Прекрасна идея и на практика може да бъде нещо забележително. Но не мисля, че е естествено човек да бъде моногамен,Отнасям се към брака с уважение и самата аз съм се омъжвала, но мисля, че той противоречи на човешкия инстинкт“, казва актрисата.

Скарлет Йохансон има първи брак с актьора Раян Рейнолдс. След това тя бе женена за френския журналист Ромен Дориан, но бракът и с него продължи само две години. Двамата имат една дъщеря.

 

Вижте още:
Скарлет Йохансон се развежда с Райън Рейнолдс >>>
Скарлет Йохансон се развежда с Ромен Дориан >>>

Още от "Лайфстайл"

Адел

Адел: "Може би никога повече няма да правя турне"

28-годишната певица Адел заяви пред публиката, че това може би ще е последното й турне в кариерата и призна, че се чувства "изключително уязвима" на сцената.

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон си пада по кулинари

Наскоро разведената Скарлет Йохансон разкри, че в момента си пада тайно по двама световно известни кулинари.

Пол Макартни и Адел

Пол Макартни работи върху нов албум с продуцент на Адел

В интервю по радиото Пол Макартни каза, че в момента е в разгара на работата. Това ще е първият му албум от 2013 година. Макартни работи с американския продуцент Грег Кърстин, съавтор на баладата „Hellо” на Адел.