ЮНИ 23 Новини | ЛайфстайлОбнови

Скарлет Йохансон счита моногамията за противоестествена

0 коментара0/5

Американската актриса Скарлет Йохансон заяви в интервю за „Плейбой“, че не вярва в моногамията. Ня дори сподели, че счита моногамните отношения за противоестествени.

Скарлет Йохансон счита моногамията за противоестествена

„Идеята за брака, ми се струва много романтична. „Прекрасна идея и на практика може да бъде нещо забележително. Но не мисля, че е естествено човек да бъде моногамен,Отнасям се към брака с уважение и самата аз съм се омъжвала, но мисля, че той противоречи на човешкия инстинкт“, казва актрисата.

Скарлет Йохансон има първи брак с актьора Раян Рейнолдс. След това тя бе женена за френския журналист Ромен Дориан, но бракът и с него продължи само две години. Двамата имат една дъщеря.

 

Вижте още:
Скарлет Йохансон се развежда с Райън Рейнолдс >>>
Скарлет Йохансон се развежда с Ромен Дориан >>>

Още от "Лайфстайл"

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.

Тейлър Суифт и Лорд

Лорд описа приятелството си с Тейлър Суифт като "да имаш автоимунно заболяване"

Певицата Лорд оприличи дружбата си с Тейлър Суифт като "да имаш приятел с автоимунно заболяване" заради невъзможността им да посещават определени места.