ЮНИ 27 Новини | ЛайфстайлОбнови

Семейството на Джако иска 290 млн. долара

0 коментара0/5

Семейството на американския певец Майкъл Джексън иска от компанията-организатор на неговото последно концертно турне компенсации в размер на 290 милиона долара.

Семейството на Джако иска 290 млн. долара

Това съобщава електронното издание на "Лос Анджелис Таймс", позовавайки се на адвокат на семейството.

Майката на Краля на попа Катрин Джексън заведе дело в съда на Лос Анджелис през септември 2010 година, обвинявайки компанията AEG Live за избора на Конрад Мъри за личен лекар на Майкъл, а също така, че са оказвали прекалено голям натиск върху певеца по време на репетициите, което е нанесло вреди на неговото физическо и психично здраве. Първоначално медиите съобщаваха, че искът за щети е на стойност колосалните 40 милиарда долара.

Семейният адвокат обяви, че компанията AEG Live трябва да плати по 85 милиона долара на всяко от трите деца на Майкъл Джексън и 35 милиона долара на неговата майка. "Не се нуждаем от съчувствие. Искаме справедливост, пълна и абсолютна", заяви той.

Представители на компанията AEG Live продължават да настояват, че още преди подписването на договора за гастроли Майкъл Джексън сериозно е злоупотребявал със силни препарати. Адвокатите на компанията смятат да докажат в съда, че Мъри не е бил служител на компанията, а е бил нает от певеца четири години преди неговата смърт. Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 година. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Семейството на Джако иска 290 млн. долара".

Още от "Лайфстайл"

Ким Кардашиан се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Ким Кардашиан се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Собственик на златния ръчен часовник на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди (1929-1994) , които бе продаден на търг на аукцианна къща "Кристис" в Ню Йорк за 379 500 долара, стана американската телевизионна водеща и модел Ким Кардашиан.

Робърт Патинсън е искал да сервитьорства, само и само да получи роля

Робърт Патинсън е искал да сервитьорства, само и само да получи роля

Робърт Патинсън разкри, че е предлагал на братята Сафди да сервитьорства на снимачната площадка само и само да докаже, че е годен за ролята в последния им филм Good Time.

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Американският актьор Джони Деп се извини заради шегата с убийство на президент, съобщава списание „Пийпъл” (People).