АПР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Роузи Хънтингтън-Уайтли събра погледите в Малибу

0 коментара0/5

Пясъкът на плажа в Малибу се сгорещи до стопяване, когато на него се появи бившият модел на "Виктория сикрет" Роузи Хънтингтън-Уайтли, пише в. "Билд". На пръв поглед хубавицата е облечена, но ефирната й бяла рокля разкрива впечатляващи детайли.

Роузи Хънтингтън-Уайтли събра погледите в Малибу
 © Splash news

Докато Роузи тича по плажа, роклята й така се е развяла, че на пръв поглед изглежда, че манекенката не носи бельо. Истина ли е това, питат от "Билд", с очевидната надежда отговорът да е утвърдителен. За съжаление не е така.

Красавицата носи бельо, което е с телесен свят и умело е създадена илюзията, че Роузи е гола под роклята. А и възниква въпросът защо хубавицата тича по плажа "гола" с официална рокля и вее прекрасните си руси коси, вместо да облече оскъден екип за джогинг, който също може да подгрее мъжките фантазии.

Отговорът идва от историята на модела на роклята за "гол джогинг"- в края на октомври Риана избра тази сексапилна дрешка при участието си в една гала вечер, благодарение на което събра всички погледи./БГНЕС /

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.