АПР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Роузи Хънтингтън-Уайтли не се е разделила с Джейсън Стейтъм

0 коментара0/5

Британската манекенка и актриса Роузи Хънтингтън-Уайтли отрече слуховете, че се е разделила с приятеля си Джейсън Стейтъм.

Добави описание

Красавицата и екшън звездата са заедно от 2010 г., но преди време се появиха слухове, че са си дали почивка след поредица от конфликти. Но 26-годишната Роузи заяви пред британския вестник "Метро", че слуховете не са верни и допълни, че двамата с Джейсън никога не са били по-щастливи.

Неин представител също публикува съобщение, в което отрича слуховете. "Роузи и Джейсън не са се разделили и не са си давали почивка. Всъщност, тя току-що се завърна, след като прекара уикенда с Джейсън на снимачната площадка на новия му филм", се казва в съобщението.

В интервю за британското издание на списание "Ел" Хънтингтън-Уайтли заявява, че 45-годишният актьор й е създал усещане за стабилност. "Много модели поддържат дълги връзки заради стабилността – невинаги с идеалните мъже, но това им дава причина да се връщат у дома, нещо, което да ги приземява. Така виждам връзката си", сподели манекенката. 

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.