ЯНУ 19 Новини | ЛайфстайлОбнови

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли ще бъде поверителен

От 0 коментара0/5

Актьорите се договориха да запазят поверителни делата си за развод и попечителство на шестте им деца.

Анджелина Джоли и Брад Пит
Анджелина Джоли и Брад Пит © Архив

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли се договориха да запазят поверителен своя развод, както и попечителство на шестте им деца.

Съпрузите, които са разделени от септември насам, са обект на голям медиен интерес, което прави публични подробности като например спора им за това кой ще отговаря за техните деца.

Анджелина и децата посрещат годината в Колорадо >>>

Брад Пит и Анджелина Джоли публикуваха общо прессъобщение, в което посочват, че са постигнали споразумение да запазят всички детайли около съдебните си дела поверителни. За тази цел те ще използват услугите на частен съдия, който да реши споровете им.

„Страните и техните съветници подписаха споразумение да защитят правото за поверителност на своите деца и семейство, като запазят всички съдебни документи конфиденциални и наемат частен съдия, който да вземе необходимите законови решения и да улесни бързото решение на всички оставащи въпроси“, се казва в текста.

Това е първото съвместно изявление на двойката след раздялата им през миналата година. Първоначално двамата постигнаха споразумение за попечителството върху шестте им деца. Според него Анджелина поема грижите за децата, а Брад може да идва на свиждания с тях, но само под надзора на терапевт. /АФП, БГНЕС /

ФБР оправда Брад Пит по обвиненията в насилие срещу сина му >>>

Още от "Лайфстайл"

Мегън Фокс тика пазарска количка като най-обикновена домошарка

Мегън Фокс тика пазарска количка като най-обикновена домошарка

Многодетната майка Мегън Фокс, която миналия август роди трето дете, все по-често може да бъде засечена в супермаркета, а не на светски мероприятия.

Наоми Кембъл е новото лице на „Живанши“

Наоми Кембъл е новото лице на „Живанши“

Наоми Кембъл е новото лице на линията дънки на „Живанши“. Супермоделът ще рекламира колекция пролет/лято 2017 г.

Линдзи Лоън

Линдзи Лоън подклажда спекулации, че е приела исляма

Холивудската актриса Линдзи Лоън е изтрила от „Инстаграм” всичко, което е писала и и снимала, и го е заменила с текст на арабски, което предизвика спекулации, че е приела исляма.