МАЙ 01 Новини | ЛайфстайлОбнови

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли ще бъде поверителен

От 0 коментара0/5

Актьорите се договориха да запазят поверителни делата си за развод и попечителство на шестте им деца.

Анджелина Джоли и Брад Пит
Анджелина Джоли и Брад Пит © Архив

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли се договориха да запазят поверителен своя развод, както и попечителство на шестте им деца.

Съпрузите, които са разделени от септември насам, са обект на голям медиен интерес, което прави публични подробности като например спора им за това кой ще отговаря за техните деца.

Анджелина и децата посрещат годината в Колорадо >>>

Брад Пит и Анджелина Джоли публикуваха общо прессъобщение, в което посочват, че са постигнали споразумение да запазят всички детайли около съдебните си дела поверителни. За тази цел те ще използват услугите на частен съдия, който да реши споровете им.

„Страните и техните съветници подписаха споразумение да защитят правото за поверителност на своите деца и семейство, като запазят всички съдебни документи конфиденциални и наемат частен съдия, който да вземе необходимите законови решения и да улесни бързото решение на всички оставащи въпроси“, се казва в текста.

Това е първото съвместно изявление на двойката след раздялата им през миналата година. Първоначално двамата постигнаха споразумение за попечителството върху шестте им деца. Според него Анджелина поема грижите за децата, а Брад може да идва на свиждания с тях, но само под надзора на терапевт. /АФП, БГНЕС /

ФБР оправда Брад Пит по обвиненията в насилие срещу сина му >>>

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.