ЮНИ 24 Новини | ЛайфстайлОбнови

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли ще бъде поверителен

От 0 коментара0/5

Актьорите се договориха да запазят поверителни делата си за развод и попечителство на шестте им деца.

Анджелина Джоли и Брад Пит
Анджелина Джоли и Брад Пит © Архив

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли се договориха да запазят поверителен своя развод, както и попечителство на шестте им деца.

Съпрузите, които са разделени от септември насам, са обект на голям медиен интерес, което прави публични подробности като например спора им за това кой ще отговаря за техните деца.

Анджелина и децата посрещат годината в Колорадо >>>

Брад Пит и Анджелина Джоли публикуваха общо прессъобщение, в което посочват, че са постигнали споразумение да запазят всички детайли около съдебните си дела поверителни. За тази цел те ще използват услугите на частен съдия, който да реши споровете им.

„Страните и техните съветници подписаха споразумение да защитят правото за поверителност на своите деца и семейство, като запазят всички съдебни документи конфиденциални и наемат частен съдия, който да вземе необходимите законови решения и да улесни бързото решение на всички оставащи въпроси“, се казва в текста.

Това е първото съвместно изявление на двойката след раздялата им през миналата година. Първоначално двамата постигнаха споразумение за попечителството върху шестте им деца. Според него Анджелина поема грижите за децата, а Брад може да идва на свиждания с тях, но само под надзора на терапевт. /АФП, БГНЕС /

ФБР оправда Брад Пит по обвиненията в насилие срещу сина му >>>

Още от "Лайфстайл"

Аштън Къчър

Аштън Къчър: Момичетата порастват по-бързо от момчетата

Покрай децата си Аштън Къчър разбрал, че момичетата порастват по-бързо от момчетата

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.