ЮНИ 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Дженифър Анистън се съветва с психолог

8 коментара4/5

 Дженифър Анистън се е срещнала с холивудския специалист по жизнени стратегии Сюзън Галанд, за да вземе правилните решения за живота си и да осъществи мечтата си да стане майка.

Дженифър Анистън се съветва с психолог

“Много мои клиенти живеят с огромна празнина в сърцето си, особено ако нямат семейство“, разказва Галанд, чиито клиенти са Наоми Кембъл, Деми Мур и Гуенет Полтроу. “Мнозина от тях мислят, че ако не могат да създадат традиционно семейство, са обречени въобще да нямат такова. И те никога не обмислят варианти като, например, осиновяване“, добавя тя.

“По света има толкова много деца, които нямат родители или някой, който да ги обича. И толкова много жени, които биха били прекрасни майки. Трябва да им се даде възможност да видят, че има шанс“, заяви психологът.

41-годишната Дженифър Анистън, която се раздели през 2005 г. с Брад Пит след 5-годишен брак, живее през повечето време сама. След раздялата си с него тя имаше няколко мимолетни връзки с Винс Вон и Джон Майер.

Сюзън Галанд заяви, че е помогнала на красивата актриса да “преосмисли чувствата си“. “Всички желаят да получат от живота положителен резултат и аз им помагам. Забелязала съм, че много от моите клиенти, живеещи в Холивуд, нямат време да преосмислят чувствата си. Те живеят на бързи обороти, обкръжени от много хора, на които не знаят дали могат да се доверят. Много често те се чувстват ужасно самотни“, добави психологът.

Неотдавна самата Дженифър Анистън сподели пред “Харпърс Базар“, че би желала да има дете.

Агенция БГНЕС

8 коментарaДобави коментар »

Ileen

От Ileen05.07.2010, 17:25 ч.

Абе че нямаш контрол над това кой ще срещаш е така..Ама и тя не е жена дето не е срещала достатъчно мъже. С който се е завъртяла тя все навитата, и той все рано или късно я зарязва и я оставя на сухо. Може да е късмет, но може...

Виж всички коментари за "Дженифър Анистън се съветва с психолог".

Още от "Лайфстайл"

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Американският актьор Джони Деп се извини заради шегата с убийство на президент, съобщава списание „Пийпъл” (People).

Жена съди Чарли Шийн за умишлено излагане на ХИВ

Жена съди Чарли Шийн за умишлено излагане на ХИВ

Актьорът Чарли Шийн вероятно ще бъде съден за предполагаемо излагане на бивша приятелка на ХИВ, пише „Контакт мюзик“.

Аштън Къчър

Аштън Къчър: Момичетата порастват по-бързо от момчетата

Покрай децата си Аштън Къчър разбрал, че момичетата порастват по-бързо от момчетата