ЮНИ 27 Новини | ЛайфстайлОбнови

Майкъл Джексън имал и четвърто дете

24 коментара2/5

Нови слухове се появяват около Майкъл Джексън. Парис Принц и Бланкет имали по-голям брат. Той е бил на 25 години норвежец, танцьор по професия и се казвал Омер Бати.

Майкъл Джексън имал и четвърто дете

Британският всекидневник "Сън" разкрива, че Омер е плод на любовна авантюра между майка му Пия и Майкъл Джексън.

Всичко това е станало през 1984 г. Майката на Омер по онова време е работила за Майкъл Джексън също както и съпругът й Риз. "Майкъл беше Краля на попа, но за нас беше много повече", признава тя.

През 2004 г. самият Майкъл е признал пред близките, че е биологичния баща на Омер, което роднините приели като чиста фантазия от страна на певеца. Първата среща между Майкъл и Омер е била през 1996 г. в Тунис.

Кралят на попа е бил силно впечатлен от танцьорския талант на Омер. Според последната информация Омер Бати е присъствал на погребалната церемония в Стейпъл Сентър на 7 юли заедно с Ла Тоя и Джанет Джексън.

"Знам, че е присъствал на церемонията, защото я гледах и казах на съпругата си "почакай да видиш когато медиите разберат това. Няма да е дребна работа. Прави каквото искаш", разказва пастрокът на Омер.

Снимка: БГНЕС

24 коментарaДобави коментар »

excessive__f

От excessive__f26.07.2009, 20:51 ч.

Значи е невъзможно при това положение да е биологичен баща на това момче? Интересно, аз повярвах... Сега пък, кастриран бил...Вече не знам на кое да вярвам и на кое - не. :)))

Виж всички коментари за "Майкъл Джексън имал и четвърто дете".

Още от "Лайфстайл"

Ким Кардашиан се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Ким Кардашиан се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Собственик на златния ръчен часовник на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди (1929-1994) , които бе продаден на търг на аукцианна къща "Кристис" в Ню Йорк за 379 500 долара, стана американската телевизионна водеща и модел Ким Кардашиан.

Робърт Патинсън е искал да сервитьорства, само и само да получи роля

Робърт Патинсън е искал да сервитьорства, само и само да получи роля

Робърт Патинсън разкри, че е предлагал на братята Сафди да сервитьорства на снимачната площадка само и само да докаже, че е годен за ролята в последния им филм Good Time.

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Американският актьор Джони Деп се извини заради шегата с убийство на президент, съобщава списание „Пийпъл” (People).