ЮНИ 27 Новини | ЛайфстайлОбнови

Охранителите на Майкъл Джаксън проговориха

1 коментар0/5

Бодигардите на покойния Майкъл Джаксън го описват като "много ексцентричен".

Охранителите на Майкъл Джаксън проговориха

Професионалните охранители Джейвън Биърд и Бил Уитфийлд са били наети, за да охраняват Краля на попа две години и половина преди края на живота му през 2009 г. Бодигардите разкриват, че Майкъл често харчел много пари за глупости.

"Той беше много ексцентричен. Отиваше в магазина и изкупуваше всичко. Когато отсядахме в хотели, купуваше стотици книги. Веднъж изкупи цяла книжарница", разказва Бил, който е бивш полицай пред британския вестник "Мирър".

Майкъл остави без баща 3 деца- Парис на 16 г., Принс на 17 г. и Бланкет на 12 г. Бил споделя, че певецът е бил много близък с децата си.

Вижте също: Нов албум на Майкъл Джексън през май

"Работехме за г-н Джаксън. Не сме работили за Краля на попа. Ние го виждахме като мъж и баща. Беше хубаво да го виждаме в ролята му на родител. Помагаше на децата с домашните, искаше те да се хранят правилно, слагаше ги да си легнат. В къщата нямаше интернет. Децата не можеха да гледат телевизия, затова не знаеха как е представен баща им в медиите", спомня си Джейвън.

Вижте също: Д-р Мъри: Майкъл Джексън се самоуби по случайност

Охранителите на Краля на попа разкриват още детайли от работата си за звездата в книгата им "Спомняйки си времето: Майкъл Джаксън през последните му дни".

Майкъл Джаксън почина на 50-годишна възраст от свръхдоза пропофол. Неговият лекар, Конрад Мъри получи присъда от няколко години лишаване от свобода. Съдът обяви лекаря за виновен, защото е дал фаталната доза от анестетика на певеца.

/БГНЕС/

1 коментарДобави коментар »

Блум

От Блум12.06.2014, 10:32 ч.

Защо не го оставят да почива в мир. Какъвто бил, такъв. Винаги ще остане в историята на света и паметта на феновете си / и не само/, за разлика от милиони други хора.

Виж всички коментари за "Охранителите на Майкъл Джаксън проговориха".

Още от "Лайфстайл"

Ким Кардашиан се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Ким Кардашиан се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Собственик на златния ръчен часовник на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди (1929-1994) , които бе продаден на търг на аукцианна къща "Кристис" в Ню Йорк за 379 500 долара, стана американската телевизионна водеща и модел Ким Кардашиан.

Робърт Патинсън е искал да сервитьорства, само и само да получи роля

Робърт Патинсън е искал да сервитьорства, само и само да получи роля

Робърт Патинсън разкри, че е предлагал на братята Сафди да сервитьорства на снимачната площадка само и само да докаже, че е годен за ролята в последния им филм Good Time.

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Джони Деп се извини заради шегата с убийството на президент

Американският актьор Джони Деп се извини заради шегата с убийство на президент, съобщава списание „Пийпъл” (People).