АПР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Моника Белучи ще продължи да работи за Долче и Габана

1 коментар0/5

Моника Белучи ще продължи да работи за Долче и Габана. Италианската красавица си сътрудничи от дълго време с модната къща и планира да продължи да се снима в нейни бъдещи рекламни кампании.

Моника Белучи ще продължи да работи за Долче и Габана

"Долче и Габана са толкова креативни. Споделяме много красива история. Направих първото си ревю за тях и с течение на времето създадохме специални отношения, които не престават да се задълбочават и ще продължат да се развиват", сподели красивата актриса пред френския вестник "Фигаро".

Макар в последните години да се преориентира от модата към киното, 48-годишната Белучи е категорична, че не е напуснала модния свят завинаги и сега приема моделска работа само за забавление.

"Все още обичам да се снимам, но преди това беше работа. Сега го правя само за удоволствие и защото го искам. В един момент от кариерата ми това се превърна в рутина...А когато нещо се превърне в рутина, то не е толкова интересно", казва Моника.

Актрисата признава, че започнала да тренира, едва след като станала майка на сравнително късен етап от живота си на Дева и Леони. "Дълго време избягвах всякакви физически упражнения. Но след втората ми бременност започнах да работя с треньор. Спортувам по един час на ден, когато имам време, но никога не правя джогинг, не се отразява добре на ставите ми!", разкрива Белучи. /БГНЕС /

1 коментарДобави коментар »

Блум

От Блум29.07.2013, 14:12 ч.

Уникална е. И като млада и като по-възрастна. И като беше доста пълна. Винаги е прекрасна:)

Виж всички коментари за "Моника Белучи ще продължи да работи за Долче и Габана".

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.