МАР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Млад мошеник измами Джина Лолобриджида

От 0 коментара0/5

Знаменитата италианска кинодива на ХХ век Джина Лолобриджида отново се оказа жертва на млад мошеник, който хитро завоювал доверието й и еднолично управлява нейното солидно имущество и капитали.

Джина Лолобриджида
Джина Лолобриджида © Guliver/Getty Images

Млад мошеник измами популярната актриса от миналия век Джина Лолобриджида. Оказва се, актрисата сляпо се доверила на мъжа, а сега той еднолично управлява нейното солидно имущество и капитали, пилеейки пари за скъпи коли и разкошни почивки.

Както пише вестник "Мессаджеро" иск срещу 29-годишния Андреа Пиацола са подали единственият син на актрисата Милко и внукът й Димитрий Скофич.

Според тях Пиацола е приятел на сина на една от помощничките на Лолобриджида. Той се сближил с актрисата още през 2011 година, като станал постоянен гост във вилата й в Рим, изпълнявал нейните капризи, служил й като шофьор и постоянно хвалил нейните артистични и външни достойнства.

Омъжили Джина Лолобриджида без нейно знание >>>

Сред съвместно пътуване до Ню Йорк младият мъж успял да разкара всичките близки помощници, а след това и семейството й. Дори внукът й Димитрий бе изселен от дома до вилата, в който е израснал. След това Пиацола получил правата за пълноправно управление на имуществото и капиталите на Лолобриджида. Той дори водил приятелката си на луксозни почивки.

Според специалист актрисата, която догодина ще навърши 90 години, страда от раздвоение на личността. „От една стана, тя се чувства като неотразима дива с присъщите нарцистичност и егоцентризъм, но от друга – изпада в състояния на неувереност и подозрителност", гласи диагнозата, цитирана от римския вестник.

Джина Лолобриджида продава бижута на търг >>>

При това тя почти маниакално се бои да не бъде излъгана, ограбена и постоянно търси „надеждни хора“, на които може да се довери. От това, казват роднините, се е възползвал младият мошеник, който държи тяхната майка и баба в „психологическа зависимост". Преди Пиацола подобна роля изпълнявал млад испанец, от когото тя все пак се отървала навреме.

Славата на Лолобриджида е в периода 50-70-те години на миналия век. Въпреки многобройните си романчини връзки, включително със знаменити партньори от снимачните площадки, тя има само един законен брак – с югославския лекар Милко Скофич. Двамата са заедно 19 години, възпитавайки единствения син, също Милко. Развели се през 1971 година. /ТАСС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Млад мошеник измами Джина Лолобриджида".

Още от "Лайфстайл"

Томас Садоски и Аманда Сейфрид

Актрисата Аманда Сейфрид роди първото си дете

31-годишната актриса Аманда Сейфрид и съпругът й Томас Садоски посрещнаха на бял свят първата си рожба.

Крис Евънс мечтае да стане баща

Крис Евънс мечтае да стане баща

Една от най-големите мечти на Крис Евънс е да стане баща някой ден, пише „Контакт мюзик“.

Енрике Иглесиас отвори ресторант в Маями

Енрике Иглесиас отвори ресторант в Маями

Певецът Енрике Иглесиас и първата ракета в тениса Рафаел Надал отвориха испански ресторант в Маями, Флорида.