МАЙ 24 Новини | ЛайфстайлОбнови

Марк Зукърбърг очаква второ дете

0 коментара0/5

Марк Зукърбърг и съпругата му, Присила Чан, очакват второ дете. В лични си профил във Facebook Зукърбърг също разкри и пола на детето - двойката ще се сдобие с още една дъщеря.

Марк Зукърбърг очаква второ дете
 © архив/ Facebook

" С Присила сме много щастливи да споделим, че очакваме още едно момиченце. След трудностите, които преживяхме преди раждането на Мак (първата им дъщеря - бел ред.), не бяхме сигурни, че ще можем да имаме друго дете. Когато с Присила научихме, че отново е бременна, първо нещо, което си помислихме, че искаме детето да е здраво. Следващата ми надежда беше, че ще е момиче. Не се сещам за нещо по-хубаво от това да имаш сестра и съм толкова щастлив, че Макс и другата ни дъщеря ще си бъдат подкрепа една на друга", сподели Марк Зукърбърг.

марк зукърбърг, присила чан, бийст, макс зукърбърг

Марк Зукърбърг споделя за това как се е чувствал, израствайки с три сестри и как те са били неговото вдъхновение като човек и професионалист:

"Самият аз съм израстнал с три сестри и те ми показаха как да се уча от умни и силни жени. Те не бяха просто мои сестри, а най-добрите ми приятели. Те се занимаваха с писане на книги, сценични изкуства, музика, спорт, кулинария и с кариерите си. Те ме научиха как да се съревновавам с тях, но все пак да успяваме да се смеем заедно след това."

марк зукърбърг и сестрите му, марк зукърбърг бебе дъщеря

Марк Зукърбърг и сестрите му

"Присила е израстнала с две сестри и те са я научили колко е важно семейството, да се грижиш за другите и да работиш усилено. Те са се подкрепяли взаимно като първите в семейството, които посещават колеж"

присила чан сестрите й, марк зукърбърк дете, бебе

Присила Чан и сестрите й

"Те си имат толкова много вътрешни шеги - такива, които само братята и сестрите разбират. Ние сме по-добри хора заради жените в живота ни - сестри, майки и приятели. Нямаме търпение да посрещенем нашата малка дъщеря и да дадем всичко от себе си, за да отгледаме още една силна жена."

Добрата новина за Марк Зукърбърг и съпругата му, Присила Чан, идва малко повече от година след раждането на първата му дъщеря.

макс зукърбърг

Основателят на Facebook говори открито за проблемите, които Присила е имала преди зачеването на дъщеря им Макс, за няколкото спонтанни аборта, както и за предизвикателствата по време на бременността.

марк зубърбърг и присила чан бременна с първото им дете

Снимка на Присила Чан и Марк Зукърбърг в очакване на първото им дете

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Марк Зукърбърг очаква второ дете".

Още от "Лайфстайл"

Ева Лонгория

Ева Лонгория "никога не е предполагала", че ще се омъжи отново

В момента актрисата е щастливо омъжена за Хосе Бастон, а зад гърба си има два други неуспешни брака.

Том Харди

Том Харди ще се превъплъти в най-големия враг на Спайдърмен

Днес "Сони Пикчърс" обявиха, че Том Харди е избран да изиграе най-големия враг на Спайдърмен - симбиота Венъм.

Дрейк и Селин Дион

Дрейк иска да си татуира лицето на Селин Дион

Дрейк каза на Селин Дион, че след една година иска да си татуира лицето й на тялото си.