АПР 25 Новини | ЛайфстайлОбнови

Марк Зукърбърг очаква второ дете

0 коментара0/5

Марк Зукърбърг и съпругата му, Присила Чан, очакват второ дете. В лични си профил във Facebook Зукърбърг също разкри и пола на детето - двойката ще се сдобие с още една дъщеря.

Марк Зукърбърг очаква второ дете
 © архив/ Facebook

" С Присила сме много щастливи да споделим, че очакваме още едно момиченце. След трудностите, които преживяхме преди раждането на Мак (първата им дъщеря - бел ред.), не бяхме сигурни, че ще можем да имаме друго дете. Когато с Присила научихме, че отново е бременна, първо нещо, което си помислихме, че искаме детето да е здраво. Следващата ми надежда беше, че ще е момиче. Не се сещам за нещо по-хубаво от това да имаш сестра и съм толкова щастлив, че Макс и другата ни дъщеря ще си бъдат подкрепа една на друга", сподели Марк Зукърбърг.

марк зукърбърг, присила чан, бийст, макс зукърбърг

Марк Зукърбърг споделя за това как се е чувствал, израствайки с три сестри и как те са били неговото вдъхновение като човек и професионалист:

"Самият аз съм израстнал с три сестри и те ми показаха как да се уча от умни и силни жени. Те не бяха просто мои сестри, а най-добрите ми приятели. Те се занимаваха с писане на книги, сценични изкуства, музика, спорт, кулинария и с кариерите си. Те ме научиха как да се съревновавам с тях, но все пак да успяваме да се смеем заедно след това."

марк зукърбърг и сестрите му, марк зукърбърг бебе дъщеря

Марк Зукърбърг и сестрите му

"Присила е израстнала с две сестри и те са я научили колко е важно семейството, да се грижиш за другите и да работиш усилено. Те са се подкрепяли взаимно като първите в семейството, които посещават колеж"

присила чан сестрите й, марк зукърбърк дете, бебе

Присила Чан и сестрите й

"Те си имат толкова много вътрешни шеги - такива, които само братята и сестрите разбират. Ние сме по-добри хора заради жените в живота ни - сестри, майки и приятели. Нямаме търпение да посрещенем нашата малка дъщеря и да дадем всичко от себе си, за да отгледаме още една силна жена."

Добрата новина за Марк Зукърбърг и съпругата му, Присила Чан, идва малко повече от година след раждането на първата му дъщеря.

макс зукърбърг

Основателят на Facebook говори открито за проблемите, които Присила е имала преди зачеването на дъщеря им Макс, за няколкото спонтанни аборта, както и за предизвикателствата по време на бременността.

марк зубърбърг и присила чан бременна с първото им дете

Снимка на Присила Чан и Марк Зукърбърг в очакване на първото им дете

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Марк Зукърбърг очаква второ дете".

Още от "Лайфстайл"

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.

Амбър Хърд и Илон Мъск за първи път се появиха като двойка

Амбър Хърд и Илон Мъск за първи път се появиха като двойка

Амбър Хърд потвърди официално връзката си милиардера Илон Мъск. Слухът за новата любов на бившата съпруга на Джони Деп се появи през юли миналата година, но едва сега връзката им стана официална.