МАЙ 22 Новини | ЛайфстайлОбнови

Марк Зукърбърг участва в гей-парада в Сан Франциско

0 коментара0/5

Основателят на "Фейсбук" и главен акционер в компанията Марк Зукърбърг взе участие в гей-парада в Сан Франциско.

Зукърбърг участва в гей-парад в Сан Франциско
Зукърбърг участва в гей-парад в Сан Франциско

Марк Зукърбърг оглави групата на "Фейсбук", дефилирала на парада. Не всички от служителите му бяха хомосексуални. Стрейт-ориентираните бяха дошли, за да демонстрират подкрепа за своите колеги.

Самият Зукърбърг също е хетеросексуален. Миналата година той сключи брак с приятелката си Присила Чан, която е от китайски произход.

В компанията работят общо около 4900 души. В гей-парада в Сан Франциско взеха участие около 700 служители на "Фейсбук". На миналогодишния те бяха 70.

На парада имаше стотици техни колеги, работещи за IT компании като Apple, Electronic Arts, Zynga и Xbox. Най-внушителна бе групата на Google - над 1400 души. /БГНЕС /

Още от "Лайфстайл"

Иванка Тръмп на посещение в Саудитска Арабия, 21 май 2017 г.

Рияд и Абу Даби дават 100 млн. на фондация на Иванка Тръмп

Саудитска Арабия и ОАЕ обещаха да вложат 100 милиона щатски долара във фондацията, създадена по инициатива на дъщерята на президента на САЩ Иванка Тръмп, предаде Си Ен Ен.

Натали Портман се завърна на червения килим

Натали Портман се завърна на червения килим

Носителката на "Оскар" Натали Порман направи първата си поява на червения килим, откакто преди 3 месеца роди дъщеря си Амалия.

Лиъм Пейн иска да превърне сърцебиенето на новородения си син в част от песен

Лиъм Пейн иска да превърне сърцебиенето на новородения си син в част от песен

Бившият член на момчешката банда One Direction Лиъм Пейн съобщи, че е записал как тупти сърцето на новороденото му момченце и планира да го включи в една от песните си...стига да открие перфектната за целта.