АПР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Мадона тренира по зашеметяващите 5 часа на ден

0 коментара0/5

Поп звездата Мадона тренира по 5 часа всеки божи ден, за да поддържа фигурата си, споделя бивашата й лична треньорка Стейси Грифит.

Мадона тренира по зашеметяващите 5 часа на ден

"Професионалните атлети тренират по цял ден. Мадона тренира по цял ден. По 5 часа всеки божи ден, нон стоп", каза тя в интервю за "Ей Би Си Студио" по повод издаването на новата си фитнес книга.

Миналата година обаче настоящият инструктор на изпълнителката Крейг Смит издаде, че тренировките на 58-годишната певица не са чак толкова интензивни, колкото всички си мислят.

"Всеки ден променяме упражненията. Комбинираме кръгова, интервална и силова тренировка. Разбира се, има и много танци", каза той за "Дейли Мейл Австралия". Той допълни още, че "типичният" тренировъчен режим на Мадона започва с базирана на танцови движения загрявка, след което продължава с упражнения за горна част на тяло.

Например 20 лицеви опори, 80 секунди задържане на планк и различни коремни преси. Когато приключва с това, тя преминава на упражнения за долната част на тялото, после отново малко за корем, разтягане и медитация. 

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.