ЮНИ 25 Новини | ЛайфстайлОбнови

Мадона тренира по зашеметяващите 5 часа на ден

0 коментара0/5

Поп звездата Мадона тренира по 5 часа всеки божи ден, за да поддържа фигурата си, споделя бивашата й лична треньорка Стейси Грифит.

Мадона тренира по зашеметяващите 5 часа на ден

"Професионалните атлети тренират по цял ден. Мадона тренира по цял ден. По 5 часа всеки божи ден, нон стоп", каза тя в интервю за "Ей Би Си Студио" по повод издаването на новата си фитнес книга.

Миналата година обаче настоящият инструктор на изпълнителката Крейг Смит издаде, че тренировките на 58-годишната певица не са чак толкова интензивни, колкото всички си мислят.

"Всеки ден променяме упражненията. Комбинираме кръгова, интервална и силова тренировка. Разбира се, има и много танци", каза той за "Дейли Мейл Австралия". Той допълни още, че "типичният" тренировъчен режим на Мадона започва с базирана на танцови движения загрявка, след което продължава с упражнения за горна част на тяло.

Например 20 лицеви опори, 80 секунди задържане на планк и различни коремни преси. Когато приключва с това, тя преминава на упражнения за долната част на тялото, после отново малко за корем, разтягане и медитация. 

Още от "Лайфстайл"

Аштън Къчър

Аштън Къчър: Момичетата порастват по-бързо от момчетата

Покрай децата си Аштън Къчър разбрал, че момичетата порастват по-бързо от момчетата

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.