ЮНИ 25 Новини | ЛайфстайлОбнови

Лиъм Пейн иска да превърне сърцебиенето на новородения си син в част от песен

0 коментара0/5

Бившият член на момчешката банда One Direction Лиъм Пейн съобщи, че е записал как тупти сърцето на новороденото му момченце и планира да го включи в една от песните си...стига да открие перфектната за целта.

Лиъм Пейн иска да превърне сърцебиенето на новородения си син в част от песен

"Преди да се роди записахме сърцебиенето на бебето и аз го превърнах в бийт, което е страшно готино. Все още не сме намерили идеално пасващата му песен, но има такъв шанс", каза 22-годишния певец в ефира на радио KISS FM в сряда.

Първото бебе на Лиъм Пейн и 33-годишната британска певица Шерил Коул се роди през март тази година и по-късно то бе кръстено Беър (мече - англ. ез.). Двамата му родители се срещнаха за първи път през 2008 година, когато той беше участник в "Х Фактор", а тя жури. През 2015 година пътищата им се пресякоха отново и двамата започнаха да излизат.

Коул има два брака зад гърба си. Първият бе с футболиста Ашли Коул, с когото се разведе през 2010 заради негови изневери. Вторият бе с известния ресторантьор Жан-Бернар Фернандес Версини. Той продължи едва 19 месеца. Лиъм Пейн не е бил женен и допреди Шерил не е имал по-продължителна връзка. 

Още за: звезди

Още от "Лайфстайл"

Аштън Къчър

Аштън Къчър: Момичетата порастват по-бързо от момчетата

Покрай децата си Аштън Къчър разбрал, че момичетата порастват по-бързо от момчетата

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.