МАЙ 28 Новини | ЛайфстайлОбнови

Линдзи Лоън се раздели с руската си изгора

От 0 коментара0/5

Американската актриса Линдзи Лоън се извини за поведението си напоследък и благодари на онези, които продължават да я подкрепят. Драмата на Линдзи е свързана с попарената нейна идилия с Егор Тарабасов.

Линдзи Лоън се раздели с руската си изгора
 © Guliver/ Splash

Очевидци разказват, че са видели Тарабасов да напуска дома на звездата с куфари.

След като двамата се разделиха, Линдзи Лоън пожела Егор да не остава повече в жилището й. Затова той си събрал багажа и се изнесъл. Линдзи трудно преживява раздялата, защото беше убедена, че е намерила истинската си любов. Тя дори започнала да учи руски, но лингвистичните й способности с оказали слаби и семейството на Тарабасов решило да засили познанията си по английски, за да общува с нея.

егор тарабасов и линдзи лоън

Срещата с Егор преобръща живота й и тя започва да мисли за свое семейство. След разрива Линдзи помоли медиите да не се ровят в живота й, но лично разгласи в социалните мрежи какво се случва. Тя първо обвини Егор в изневяра, после в опит за убийство, а накрая намекна, че е бременна.

За няколко дни 30-годишната актриса направи няколко шумни съобщения в Instagram, Snapchat и Twitter, които впоследствие свали, а днес се разкая за емоционалните си люшкания и заключи, че и тя заслужава още един шанс.

/БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Линдзи Лоън се раздели с руската си изгора".

Още от "Лайфстайл"

Бен Стилър и Кристин Тайлър се развеждат след 17-годишен брак

Бен Стилър и Кристин Тайлър се развеждат след 17-годишен брак

Бен Стилър и съпругата му Кристин Тайлър се разделят след 17-годишен семеен живот. Те съобщиха новината заедно в съвместно изявление пред "Ентъртейнмънт Тунайт"

Робърт Патинсън

Робърт Патинсън на път да вземе първия си "Оскар"

Американският актьор Робърт Патинсън може би е на път да вземе първия си "Оскар"...

Ан Хатауей ще продуцира комедия за рисковете на модерните срещи

Ан Хатауей ще продуцира комедия за рисковете на модерните срещи

Актрисата Ан Хатауей е обединила сили с базираното в Лондон филмово студио STX Films за създаването на комедиен филм относно рисковете на модерните срещи и участието на мобилните приложения за запознанства в тях.