АПР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Кели Брук се събра с бившия си приятел

1 коментар0/5

Кели Брук се върна при приятеля си Дани Киприани.

Кели Брук се събра с бившия си приятел
Кели Брук се събра с бившия си приятел

Красивата манекенка, която заряза ръгбиста през август, след като Дани Киприани й изневерил, била забелязана в неговата компания в събота, подхранвайки слуховете, че са се събрали отново. Преди време Кели беше свързана с най-добрия приятел на футболиста Дейвид Бекъм Дейв Гарднър.

Брук била в компанията на Киприани в лондонски бар, след което двамата заминали за нощен клуб.

"Те бяха с група приятели, но бяха погълнати един от друг, прегръщаха се, целуваха се и се снимаха. Двамата започнаха отново да си говоря преди няколко седмици.

Кели имаше връзка с Дейв Гарднър, но не можа да се раздели окончателно с Дани. Той я нарани, но тя все още смята, че е любовта на живота й. Това вероятно е началото на помирението им", разкри запознат източник пред таблоида "Сън".

Първоначално 34-годишната Кели имаше близо двегодишна връзка с 26-годишния Дани, но реши да я прекрати през юни 2010 г. Двамата се събраха отново през януари тази година след раздялата й с Том Еванс. Но през август стана ясно, че спортистът се виждал с друга жена зад гърба на Кели и пътищата им отново се разделиха.

1 коментарДобави коментар »

Rennt

От Rennt09.12.2013, 22:52 ч.

Красива, успешна, богата ... нищо не е гаранция против изневяра. :/

Виж всички коментари за "Кели Брук се събра с бившия си приятел".

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.