АПР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Кели Брук предпочита да се облича небрежно

0 коментара0/5

Актрисата и модел Кели Брук предпочита небрежното облекло, но с щипка блясък.

Кели Брук предпочита да се облича небрежно
Кели Брук предпочита да се облича небрежно

Красавицата сподели, че когато се разхожда по улицата постоянно забелязва жени, които "влагат твърде много мисъл в тоалетите си". Според модела не трябва да изглеждате все едно сте стояли с часове пред гардероба, чудейки се какво да облечете. "Харесва ми небрежното облекло, но с малко блясък, независимо дали това означава красива чанта, високи токчета или чифт слънчеви очила", обясни Брук.

Тя смята, че начинът, по който човек изглежда зависи от настроението и това дали се чувства добре в кожата си, а не от цената на дрехите, с които е излязъл. "Всяка жена може да направи така, че дори евтина рокля да изглежда скъпа. Ако не сте бизнес дама, ще можете да направите официалното си облекло бляскаво и изтънчено, без да давате за това хиляди долари", убедена е брюнетката. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кели Брук предпочита да се облича небрежно".

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.