АПР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Кели Брук излиза с модела Харви Нютън-Хейдън

0 коментара0/5

Английският модел Кели Брук се среща с колегата си Харви Нютън-Хейдън. Явно красавицата вече е превъзмогнала раздялата с Дани Киприани.

Кели Брук излиза с модела Харви Нютън-Хейдън

Пищната брюнетка имаше връзка на големи приливи и отливи с ръгбиста Дани Киприани, но се раздели с него, след като той й изневери. Сега тя е хлътнала по своя колега Харви.

"Кели наистина го харесва. Не иска да се разгласява, защото иска да излезе нещо сериозно от това. Сега Дани осъзнава, че тя е продължила напред и това го съсипва", издава източник на вестник "Сън".

Вижте също: Кели Брук е звездата с най-красиви крака

Слуховете твърдят, че ръгбистът подарил на моделката за Коледа диамантена гривна Картие като опит да си я върне завинаги. Тя игнорира усилията му и вече е влюбена в татуирания Харви.

Вижте също: Кели Брук се събра с бившия си приятел

Харви е работил за Джон Гилиано и два пъти е бил лице на колекциите на Джон Ричмонд.

Кели и вече бившият й приятел първо се разделиха през 2010, а тя започна да се среща с друг ръгбист. Скоро обаче си спомни за романа си с Дани и се върна при него. Разделиха се отново през август тази година, когато тя разбра, че той й е изневерявал много пъти с различни жени.

/БГНЕС /

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.