ЮНИ 24 Новини | ЛайфстайлОбнови

Кели Брук излиза с модела Харви Нютън-Хейдън

0 коментара0/5

Английският модел Кели Брук се среща с колегата си Харви Нютън-Хейдън. Явно красавицата вече е превъзмогнала раздялата с Дани Киприани.

Кели Брук излиза с модела Харви Нютън-Хейдън

Пищната брюнетка имаше връзка на големи приливи и отливи с ръгбиста Дани Киприани, но се раздели с него, след като той й изневери. Сега тя е хлътнала по своя колега Харви.

"Кели наистина го харесва. Не иска да се разгласява, защото иска да излезе нещо сериозно от това. Сега Дани осъзнава, че тя е продължила напред и това го съсипва", издава източник на вестник "Сън".

Вижте също: Кели Брук е звездата с най-красиви крака

Слуховете твърдят, че ръгбистът подарил на моделката за Коледа диамантена гривна Картие като опит да си я върне завинаги. Тя игнорира усилията му и вече е влюбена в татуирания Харви.

Вижте също: Кели Брук се събра с бившия си приятел

Харви е работил за Джон Гилиано и два пъти е бил лице на колекциите на Джон Ричмонд.

Кели и вече бившият й приятел първо се разделиха през 2010, а тя започна да се среща с друг ръгбист. Скоро обаче си спомни за романа си с Дани и се върна при него. Разделиха се отново през август тази година, когато тя разбра, че той й е изневерявал много пъти с различни жени.

/БГНЕС /

Още от "Лайфстайл"

Аштън Къчър

Аштън Къчър: Момичетата порастват по-бързо от момчетата

Покрай децата си Аштън Къчър разбрал, че момичетата порастват по-бързо от момчетата

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.