МАЙ 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Кейти Пери спечели делото срещу монахините, които я обвиняваха във "вещерство"

От 0 коментара0/5

След 2-годишни съдебни войни певицата Кейти Пери спечели делото срещу монахините...

Кейти Пери спечели делото срещу монахините, които я обвиняваха във "вещерство"
 © Сн.: Guliver / Getty


 

След 2-годишни съдебни войни певицата Кейти Пери спечели делото срещу монахините, които не й позволяваха да купи бивш католически манастир и които я обвиняваха във вещерство.

До воденето на дела пред Върховния съд на Лос Анджелис се стигна, след като преди 2 години 32-годишната изпълнителка реши да превърне в свой дом бивш католически манастир, който бе даден за продажба.

Тя предложи колосалните 14,5 млн. долара, за да се сдобие с имота, но монахините, живели преди нея там, отсъдиха, че Пери не е подходящ собственик.

Двете божии служителки, съответно на 78 и 86, дори заявиха, че всъщност те са собствениците и няма да дадат къщата на никой друг освен на местната бизнесдама Дана Холистър.

Когато Кейти Пери се бе изпуснала, че е посещавала легендарния град Салем, монахините отправиха обвинение срещу Пери и срещу вещерство.

 

Още за: Кейти Пери

Още от "Лайфстайл"

Ан Хатауей ще продуцира комедия за рисковете на модерните срещи

Ан Хатауей ще продуцира комедия за рисковете на модерните срещи

Актрисата Ан Хатауей е обединила сили с базираното в Лондон филмово студио STX Films за създаването на комедиен филм относно рисковете на модерните срещи и участието на мобилните приложения за запознанства в тях.

Джъстин Бийбър пак сгафи

Джъстин Бийбър пак сгафи

Поп звездата Джъстин Бийбър реши да изненада публиката си в Ню Йорк и да изпее латино хита "Despacito" ("Бавно")...но не знаеше и ред от текста.

Ева Лонгория

Ева Лонгория "никога не е предполагала", че ще се омъжи отново

В момента актрисата е щастливо омъжена за Хосе Бастон, а зад гърба си има два други неуспешни брака.