МАР 30 Новини | ЛайфстайлОбнови

Кейти Пери спечели делото срещу монахините, които я обвиняваха във "вещерство"

От 0 коментара0/5

След 2-годишни съдебни войни певицата Кейти Пери спечели делото срещу монахините...

Кейти Пери спечели делото срещу монахините, които я обвиняваха във "вещерство"
 © Сн.: Guliver / Getty


 

След 2-годишни съдебни войни певицата Кейти Пери спечели делото срещу монахините, които не й позволяваха да купи бивш католически манастир и които я обвиняваха във вещерство.

До воденето на дела пред Върховния съд на Лос Анджелис се стигна, след като преди 2 години 32-годишната изпълнителка реши да превърне в свой дом бивш католически манастир, който бе даден за продажба.

Тя предложи колосалните 14,5 млн. долара, за да се сдобие с имота, но монахините, живели преди нея там, отсъдиха, че Пери не е подходящ собственик.

Двете божии служителки, съответно на 78 и 86, дори заявиха, че всъщност те са собствениците и няма да дадат къщата на никой друг освен на местната бизнесдама Дана Холистър.

Когато Кейти Пери се бе изпуснала, че е посещавала легендарния град Салем, монахините отправиха обвинение срещу Пери и срещу вещерство.

 

Още за: Кейти Пери

Още от "Лайфстайл"

Лейди Гага купонясва с Джони Деп и Елтън Джон

Лейди Гага купонясва с Джони Деп и Елтън Джон

Във вторник вечерта Лейди Гага отпразнува 31-вия си рожден ден в компанията на Елтън Джон и Джони Деп в луксозен ресторант.

Иванка Тръмп вече е неплатен служител в Белия дом

Иванка Тръмп вече е неплатен служител в Белия дом

В сряда Иванка Тръмп обяви, че ще работи в Белия дом като неплатен и неофициален съветник на президента на Щатите Доналд Тръмп, който е неин баща.

Адел

Адел: "Може би никога повече няма да правя турне"

28-годишната певица Адел заяви пред публиката, че това може би ще е последното й турне в кариерата и призна, че се чувства "изключително уязвима" на сцената.