ЮНИ 28 Новини | ЛайфстайлОбнови

Долче и Габана: Не искаме да съдим другите

0 коментара0/5

Известното дизайнерско дуо Долче и Габана заявиха, че не са имали намерение да "съдят избора на другите хора"по повод на изказването има за зачеването ин витро.

Долче и Габана: Не искаме да съдим другите

Двамата дизайнери по-рано си навлякоха гнева на обществеността, след като нарекоха децата на Елтън Джон и неговият съпруг Дейвид Фърниш – Закари на три и Елайджа на две, родени чрез ин витро, "синтетични".

Според Стефано Габана "ние говорихме за нашия начин на виждане на нещата, но нашето намерение не е било да съдим избора на другите хора. Ние вярваме в свободата и любовта".

След техните първоначални коментари, в които заявиха, че "се противопоставят на осиновяването от гейове, защото единственият вид семейство е традиционното"и "животът има естествен ход, има неща, които не трябва да бъдат променяни", сър Елтън Джон им отговори остро в социалните мрежи.

"Как смеете да наричате моите прекрасни деца "синтетични". И трябва да се засрамите от това, че размахвате своите малки съдещи пръстчета към процеса на ин витро – чудо, което позволява на легиони от любящи хора, както хетеросексуални, така и хомосексуални, да изпълнят мечтата си да имат деца", написа Елтън Джон. /БГНЕС /

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Долче и Габана: Не искаме да съдим другите".

Още от "Лайфстайл"

Ед Шийрън

Ед Шийрън работи от 6 години по четвъртия си студиен албум

Хитовият изпълнител Ед Шийрън призна, че работи по четвъртия си албум от 6 години и все още се нуждае от допълнителни "три или четири" преди да го издаде.

Бионсе и Джей Зи

Джей Зи и Бионсе най-сетне отведоха близнаците си у дома

Джей Зи и Бионсе заведоха у дома близнаците си, които се родиха преди няколко седмици и досега бяха под лекарско наблюдение.

Ким Кардашиян се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Ким Кардашиян се обзаведе с часовник на Джаки Кенеди

Собственик на златния ръчен часовник на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди (1929-1994) , които бе продаден на търг на аукцианна къща "Кристис" в Ню Йорк за 379 500 долара, стана американската телевизионна водеща и модел Ким Кардашиян.