ЮНИ 25 Новини | ЛайфстайлОбнови

Джъстин Тимбърлейк: Аз съм най-щастливият човек на света

От 0 коментара0/5

Трогателна публикация в социалната мрежа написа американският певец Джъстин Тимбърлейк по повод рождения ден на съпругата си Джесика Бийл, която преди дни навърши 35 години.

Джъстин Тимбърлейк: Аз съм най-щастливият човек на света
 © Gulliver/ Getty/ Instagram

"Можеш да ме накараш да се смея. Можеш да ме накараш да се усмихна. Влюбваш ме. Караш ме да искам да бъда по-добър. Като стана дума за това - никой не може да бъде по-добър от теб", добави той към романтична черно-бяла снимка, на която двамата се целуват.

джесика бийл и джъстин тимбърлейк

"Питай ме кой е най-щастливият човек в света и ще ти кажа, че това съм аз. Честит рожден ден, сърцето ми," завършва поста си Джъстин Тимбърлейк.

Двойката сключи брак през 2012 г. на красива церемония в курорта Борго Егнация в Пулия, Южна Италия, след като бяха гаджета в продължение на 5 години. Преди година пък им се роди син, който кръстиха Сайлъс.

Джъстин Тимбърлейк не се страхува да споделя любовта си към Джесика Бийл пред света и не за пръв път публикува романтични послания към нея в мрежата.

Последно двамата блестяха на 89-тата церемония по връчването на „Оскарите“, която бе открита от Джъстин с най-новия му хит „Сan't stop the feeling“./БГНЕС/ 

соакри 2017, джъстин тимбърлейк и джесика бийл

 

Още от "Лайфстайл"

Аштън Къчър

Аштън Къчър: Момичетата порастват по-бързо от момчетата

Покрай децата си Аштън Къчър разбрал, че момичетата порастват по-бързо от момчетата

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.