АПР 25 Новини | ЛайфстайлОбнови

Джони Деп уговаря Амбър Хърд за конфиденциално споразумение

От 0 коментара0/5

Холивудската звезда Джони Деп се отива да направи развода с Амбър Хърд по-конфиденциален и адвокатите му предложиха вариант.

Джони Деп уговаря Амбър Хърд за конфиденциално споразумение

Тези дни Амбър Хърд поиска информация за финансите на бившия си възлюбен. Джони Деп се съгласил, че тя има право да получи подобни сведения, но се задължава да му гарантира, че няма да обели и дума за данните. За целта те трябва да подпишат споразумение за конфиденциалност.

В медиите попаднаха документи на неговата защита, в която се обяснява защо актьорът се стреми за защити личното си пространство:

„Разводът придоби необичаен публичен характер. Всеки ден журналистите пишеха за личния живот на съпрузите. Всеки детайл пълнеше хрониките на таблоидите. Разводът се превърна в един от най-шумните“ - така започват аргументите на защитата, записани в документите.

Адвокатите на Деп заострят вниманието, че журналистите често посочват обкръжението на Хърд като източник на информациите. Те обвиниха юристите на актрисата, че са превърнал личната информация на знаменитостта в обществено достояние като примерно изтичане в таблоида TMZ. И двете страни имат право да защитават личното си пространство, твърдя адвокатите на актьора. Те се опасяват, че финансовата информация, предоставена на актрисата, ще предизвика масово обсъждане в медиите.

Джони Деп предложи две версии за споразумение, той се стреми единствено да защити документите и личните данни от необосновано разгласяване в журналистическите материали“, казва се в документите.

Засега е известно, че Амбър Хърд е отклонила предложението.

 

Насинената Амбър Хърд си извади ограничителна заповед срещу Джони Деп

ВИЖТЕ СЪЩО: Насинената Амбър Хърд си извади ограничителна заповед срещу Джони Деп>>>

 

Още от "Лайфстайл"

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.

Амбър Хърд и Илон Мъск за първи път се появиха като двойка

Амбър Хърд и Илон Мъск за първи път се появиха като двойка

Амбър Хърд потвърди официално връзката си милиардера Илон Мъск. Слухът за новата любов на бившата съпруга на Джони Деп се появи през юли миналата година, но едва сега връзката им стана официална.

Крис Хемсуърт и жена му спят със змия

Крис Хемсуърт и жена му спят със змия

Съпругата на Крис Хемсуърт - Елза Патаки сподели, че двамата със съпруга й си отглеждат змия в спалнята си.