ЯНУ 24 Новини | ЛайфстайлОбнови

Джони Деп уговаря Амбър Хърд за конфиденциално споразумение

От 0 коментара0/5

Холивудската звезда Джони Деп се отива да направи развода с Амбър Хърд по-конфиденциален и адвокатите му предложиха вариант.

Джони Деп уговаря Амбър Хърд за конфиденциално споразумение

Тези дни Амбър Хърд поиска информация за финансите на бившия си възлюбен. Джони Деп се съгласил, че тя има право да получи подобни сведения, но се задължава да му гарантира, че няма да обели и дума за данните. За целта те трябва да подпишат споразумение за конфиденциалност.

В медиите попаднаха документи на неговата защита, в която се обяснява защо актьорът се стреми за защити личното си пространство:

„Разводът придоби необичаен публичен характер. Всеки ден журналистите пишеха за личния живот на съпрузите. Всеки детайл пълнеше хрониките на таблоидите. Разводът се превърна в един от най-шумните“ - така започват аргументите на защитата, записани в документите.

Адвокатите на Деп заострят вниманието, че журналистите често посочват обкръжението на Хърд като източник на информациите. Те обвиниха юристите на актрисата, че са превърнал личната информация на знаменитостта в обществено достояние като примерно изтичане в таблоида TMZ. И двете страни имат право да защитават личното си пространство, твърдя адвокатите на актьора. Те се опасяват, че финансовата информация, предоставена на актрисата, ще предизвика масово обсъждане в медиите.

Джони Деп предложи две версии за споразумение, той се стреми единствено да защити документите и личните данни от необосновано разгласяване в журналистическите материали“, казва се в документите.

Засега е известно, че Амбър Хърд е отклонила предложението.

 

Насинената Амбър Хърд си извади ограничителна заповед срещу Джони Деп

ВИЖТЕ СЪЩО: Насинената Амбър Хърд си извади ограничителна заповед срещу Джони Деп>>>

 

Още от "Лайфстайл"

Доналд Тръмп е 45-ят американски президент (снимки)

Доналд Тръмп е 45-ят американски президент (снимки)

Доналд Тръмп положи клетва като 45-я американски президент. Церемонията по встъпването му в длъжност се състоя пред Капитолия.

Ева Лонгория продаде холивудската си вила за 1,3 милиона долара

Ева Лонгория продаде холивудската си вила за 1,3 милиона долара

Постройката е със светли тонове, като осолено очарование й придават старинните каменни стълби и фенери в ретро стил.

Мелания Тръмп – оплетена в прищевките на диктуващата модата политическа „полиция”

Мелания Тръмп – оплетена в прищевките на диктуващата модата политическа „полиция”

Тя може да е висока и слаба бивша манекенка, но това не й спестява главоболията с диктуващата модата американска „полиция” – дизайнерите, които отказват да предложат модел за официалния тоалет на Мелания Тръмп за деня на встъпването в длъжност на съпруга й Доналд като президент на САЩ.