АПР 30 Новини | ЛайфстайлОбнови

Джон Леджънд окуражи двойките без деца да опитат ин витро

0 коментара0/5

Американският певец Джон Леджънд и съпругата му Криси Тейгън призоваха двойките без деца да не се страхуват да опитат ин витро процедури, пише Contact music.

Джон Леджънд окуражи двойките без деца да опитат ин витро
 © Guliver / Getty

Джон Леджънд и Криси Тейгън също имат дете благодарение на медицинската техника – 9-месечната им дъщеря Луна.

Звездното семейството разказа, че дълги години е вървяло по пътя на неуспешните опити за забременяване, преди да се обърне към специалисти.

"Някои хора не могат да имат бебе  по естествен път. Радваме се, че имаме Луна и се надяваме на още деца чрез ин витро“, каза Джон.

"Смятаме, че това е жизненоважен въпрос за хората, които имат проблеми с плодовитостта. Те трябва да опитат, както нас“, смята певецът.

Криси Тейгън - бременността й отива>>>

Криси Тейгън - бременността й отива

Криси Тейгън неведнъж е разказвала за своя репродуктивен проблем без срам и страх. Наскоро тя разкри в Туитър, че с Джон планират да имат поне още едно дете. 

 

Джон Леджънд и Криси Тейгън

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.