ЮНИ 24 Новини | ЛайфстайлОбнови

Дженифър Лопес замени Дрейк за бейзболна звезда

0 коментара0/5

47-годишната певица се среща от няколко седмици с бившата бейзболна звезда Алекс Родригез, твърди близък до звездата източник пред сп."Пийпъл"

Дженифър Лопес замени Дрейк за бейзболна звезда

"Тя изглежда наистина развълнувана. Той прекарва време със семейството й и на нея много й допада факта, че самият той е баща. Въпреки това е наясно, че е женкар и е предпазлива. За момента се забавляват. Тя се наслаждава на срещите с него, това е", твърди анонимното лице.

Родригез, който беше водещ бейзболист в МЛБ (Мейджър Лийг Бейзбол) не за първи път забива звезда от калибъра на Лопес. Преди гаджета са му били Кейт Хъдсън и Камерън Диаз. И той като Лопес е разведен с 2 деца.

Новината идва малко, след като стана ясно, че Дрейк и Дженифър са охладняли един към друг и са поставили край на отношенията си. 

Вижте още:
Заедно ли са Дрейк и Дженифър Лопес? >>>
Дрей подари на възлюбената си Дженифър Лопес прескъп подарък >>>

Още от "Лайфстайл"

Аштън Къчър

Аштън Къчър: Момичетата порастват по-бързо от момчетата

Покрай децата си Аштън Къчър разбрал, че момичетата порастват по-бързо от момчетата

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.