МАЙ 28 Новини | ЛайфстайлОбнови

Джейми Фокс ще води нова телевизионна игра

0 коментара0/5

Хитовият певец и актьор Джейми Фокс ще води нова интерактивна телевизионна игра, в която меломани ще се изправят срещу мобилното приложение за идентификация на непозната музика "Шазам". Фокс е и изпълнителен продуцент на шоуто, чиято премиера ще бъде това лято в Щатите.

Джейми Фокс ще води нова телевизионна игра
 © istockphoto.com

"Победи "Шазам" ще представлява борба между отбори, които ще се опитат да разпознаят хитови песни. Отборът, с най-голям резултат ще се съревновава срещу самия "Шазам" за парична награда.

"Шазам" е частна лондонска компания и световен музикален дискавъри провайдер. Нейният амбициозен проект за приложението "Шазам" стартира преди 14 години и днес е истински феномен.

Повече от двадесет милиона меломани използват тази технология и безпроблемно откриват заглавието и изпълнителя на всяко парче само са зекунди. Приложението включва и опция, с която те могат да споделят своите открития с приятелите си в социалните мрежи "Фейсбук", "Туитър", "Пинтерест" и "Гугъл+", да закупуват бързо парчетата от "Амазон"или "iTunes", или пък да четат текстовете им в реално време като на караоке. Песните могат дори да се пускат директно в програми като "Спотифай" и "ЮТуб".

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Джейми Фокс ще води нова телевизионна игра".

Още от "Лайфстайл"

Бен Стилър и Кристин Тайлър се развеждат след 17-годишен брак

Бен Стилър и Кристин Тайлър се развеждат след 17-годишен брак

Бен Стилър и съпругата му Кристин Тайлър се разделят след 17-годишен семеен живот. Те съобщиха новината заедно в съвместно изявление пред "Ентъртейнмънт Тунайт"

Робърт Патинсън

Робърт Патинсън на път да вземе първия си "Оскар"

Американският актьор Робърт Патинсън може би е на път да вземе първия си "Оскар"...

Ан Хатауей ще продуцира комедия за рисковете на модерните срещи

Ан Хатауей ще продуцира комедия за рисковете на модерните срещи

Актрисата Ан Хатауей е обединила сили с базираното в Лондон филмово студио STX Films за създаването на комедиен филм относно рисковете на модерните срещи и участието на мобилните приложения за запознанства в тях.