АПР 26 Новини | ЛайфстайлОбнови

Чарлийз Терон загуби два зъба по време на снимки

От 0 коментара0/5

Южноафриканската актриса Чарлийз Терон си е счупила два зъба по време на снимките на екшън филма "Атомната блондинка".

Чарлийз Терон загуби два зъба по време на снимки
 © Сн.: Guliver / Getty

Чарлийз Терон, която е една от най-красивите жени в света, призна, че заради работата си има сериозни проблеми със зъбите. Тя все още се лекува.

"Зъбите ми са зле и в действителност все още ходя на стоматолог", каза актрисата, която пострадала по време на каскадите, които решила да изпълнява сама, без дубльор.

Вестник Daily Mail отбелязва, че Чарлийз Терон имала проблеми със зъбите още по време на снимките на "Лудия Макс: Пътят на яростта".
 

ВИЖТЕ: Чарлийз Терон – еталон за елегантност>>>

Чарлийз Терон – еталон за елегантност

 

Премиерата на филма "Анатомната блондинка" ще бъде тези дни в Тексас. В основата филмът е адаптация на комикса „Най-студеният град“ на Антъни Джонстън и Сам Харт, разказващ за най-смъртоносния агент на MИ6 Лорейн Броутън. Действието се развива през 1989 г. Берлинската стена е на път да падне, но преди това в града се развива още една шпионска история. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Прическите на Чарлийз Терон>>>

Прическите на Чарлийз Терон

Още от "Лайфстайл"

Том Харди

Том Харди залови обирджия

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец на мотопед, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон.

Елтън Джон

Eлтън Джон обяви, че е повален от "потенциално смъртоносна" инфекция

Елтън Джон отмени свои концерти, след като по време на турнето си се зарази с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция.

Лейди Гага по време на "Коачела"

Лейди Гага отседна безплатно в луксозно имение за 12 млн. долара

Airbnb предостави на Лейди Гага луксозно имение, обхващащо колосалните 2895 кв. м.... без да иска никакво парично възнаграждение в замяна.