ЮНИ 23 Новини | ЛайфстайлОбнови

Бен Афлек разкри пред обществото зависимостта си към алкохола

0 коментара0/5

44-годишният актьор Бен Афлек разкри чрез публикация във "Фейсбук", че доскоро е страдал от алкохолизъм, но е завършил курс на лечение за алкохолна зависимост.

Бен Афлек разкри пред обществото зависимостта си към алкохола

В емоционално съобщение към феновете си в социалната мрежа той сподели още, че мотивацията му да се пребори с пороците са били децата и съпругата му Дженифър Гарнър, с която той наскоро се събра отново.

Вижте още:Бен Афлек и Дженифър Гарнър ще дадат втори шанс на брака си >>>

 

"Искам да живея живота си по най-добрия възможен начин и да бъда най-добрия баща на света. Искам децата ми да знаят, че не е срамно да поискаш помощ, когато се нуждаеш от нея, както и да бъдеш източника на сила за всички, които изпитват страх от първата крачка. Щастлив съм, че имам любовта на семейството си, приятелите, включително и на помощник-родителя ми Джен, която винаги ме е подкрепяла и се е грижила за децата ни, докато аз вършех моята работа", каза той. 

Още от "Лайфстайл"

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.

Тейлър Суифт и Лорд

Лорд описа приятелството си с Тейлър Суифт като "да имаш автоимунно заболяване"

Певицата Лорд оприличи дружбата си с Тейлър Суифт като "да имаш приятел с автоимунно заболяване" заради невъзможността им да посещават определени места.