ЮНИ 23 Новини | ЛайфстайлОбнови

Бен Афлек пак се лекувал от зависимостта си към алкохола

От 0 коментара0/5

Американският актьор, сценарист и режисьор Бен Афлек обяви, че е минал курс за лечение от алкохолна зависимост, от която страда вече дълго време. Съобщението е публикувано на официалната му страница във „Фейсбук” във вторник.

Бен Афлек пак се лекувал от зависимостта си към алкохола
Бен Афлек пак се лекувал от зависимостта си към алкохола

"Приключих лечението от пристрастеност към алкохола”, написа актьорът. Той отбелязва, че се е борил от такава зависимост в миналото и „ще и се противопоставя и занапред”. Афлек подчертава, че „иска да живее пълноценен живот и колкото може по-добре да изпълнява бащинските си задължения”.

Лауреатът на две престижни награди „Оскар” подчерта, че е направил само „първата от много крачки” по пътя към пълната победа над пристрастеността си към алкохола. Той благодари за подкрепата на роднините си и приятелите, както и на актрисата Дженифър Гарнър, за която е официално женен в момента. През 2015 година холивудската двойка съобщи за намерението си да се разведе, но процесът още не е приключил.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър ще дадат втори шанс на брака си >>>

Афлек и Гарнър се ожениха през 2005. Те имат три деца, най-малкото от които - Самюъл – се роди през 2012.

Според медиите решението за развода е взето заради болезнената пристрастеност на актьора към хазарта. Самият той опроверга тези твърдения.

Афлек и по-рано се е лекувал от алкохолизъм. През 2001 година той премина 30-дневен терапевтичен курс. Тогава официалният му представител заяви, че в миналото някои от членовете на семейството му са страдали от такава зависимост. /ТАСС /

Още от "Лайфстайл"

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Новото гадже на Кейт Бекинсейл е на 21 години

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си и той е 21-годишният актьор Мат Райф. Двамата са били запознати от общи приятели.

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Защо сурогатна майка ще износи третото дете на Ким Кардашиян?

Според слухове Ким Кардашиян и Кание Уест са платили на жена, която да износи третото им дете. Новината бе съобщена първо от сп. People.

Тейлър Суифт и Лорд

Лорд описа приятелството си с Тейлър Суифт като "да имаш автоимунно заболяване"

Певицата Лорд оприличи дружбата си с Тейлър Суифт като "да имаш приятел с автоимунно заболяване" заради невъзможността им да посещават определени места.