МАЙ 29 Новини | ЛайфстайлОбнови

Амал Клуни смята, че популярността помага на работата й

От 0 коментара0/5

Адвокатът и активист за човешки права Амал Клуни смята, че популярността, която й донесе нейният съпруг Джордж Клуни невинаги е нещо лошо и понякога може да помогне на работата й.

Амал Клуни смята, че популярността помага на работата й
 © Архив

В интервю за британски медии 39-годишната бъдеща майка на близнаци сподели, че известността има своите добри страни.

Добави описание

Има много работа, която се върши при закрити врата и не става достояние. Ако сега има повече хора, които разбират какво се случва с язидите и „Ислямска държава“ и ако може в резултат на това нещо да бъде направено, да се помогне на клиентите, смятам, че е наистина добре да се даде малко допълнителна публичност на такова дело“, каза тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Амал Клуни не носи брачния си пръстен по време на работа >>>

Добави описание

Делата на Амал често са свързани с чувствителни теми, което накара съпругът й Джордж да изрази притесненията си от това, че тя пътува до опасни дестинации като Близкия изток.

„Решихме да бъдем много по-отговорни и да избягваме опасностите. Аз повече няма да ходя в Южен Судан или Конго, а Амал няма да посещава Ирак и ще избягва места, където знае, че не е добре дошла“, каза той в интервю за френското лайфстайл издание „Пари мач“.

Добави описание

Миналият месец двойката официално съобщи, че очаква близнаци, които трябва да дойдат на бял свят това лято. „Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение”, сподели още Клуни. /БГНЕС /

Още от "Лайфстайл"

Кейти Пери: Сексът след 30 е удивителен

Кейти Пери: Сексът след 30 е удивителен

Кейти Пери е категорична, че сексът след навършването на 30 години е удивителен и никога не е бил по-добър, пише „Контакт мюзик“.

Бен Стилър и Кристин Тайлър се развеждат след 17-годишен брак

Бен Стилър и Кристин Тайлър се развеждат след 17-годишен брак

Бен Стилър и съпругата му Кристин Тайлър се разделят след 17-годишен семеен живот. Те съобщиха новината заедно в съвместно изявление пред "Ентъртейнмънт Тунайт"

Робърт Патинсън

Робърт Патинсън на път да вземе първия си "Оскар"

Американският актьор Робърт Патинсън може би е на път да вземе първия си "Оскар"...