МАР 30 Новини | КултураОбнови

Най-атрактивните родни звезди отново на сцена "На Тъмно" в Бургас

0 коментара0/5

За поредна година "На Тъмно" ще е със самостоятелна сцена и лайн-ъп, представящ най-атрактивните имена от българската алтернативна сцена, на най-големия музикален фестивал SPIRIT of Burgas 2013.

Ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ ще се лее от "На Тъмно FREESTYLE"
Ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ ще се лее от "На Тъмно FREESTYLE"

Ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ ще се лее от "На Тъмно FREESTYLE" сцената по време на шестото издание на SPIRIT of Burgas. Сред поканените да се включат в SPIRIT of Burgas 2013 са както новосъздадени музикални проекти, така и любими банди с наскоро представени парчета и нов репертоар.

На "На Тъмно FREESTYLE" сцената ще можете да чуете новият проект на Ерол и музикантите от Уикеда, Миленита пък ще забие с новата си група Funky Miracle. На сцената ще забият и варненците PIZZA, които ще представят все още парещия си албум и ще изгреят с изцяло нов репертоар.

След двегодишно отсъствие, на "На Тъмно FREESTYLE" сцената ще се завърнат и МЛЪК!. Твърдият саунд ще бъде подкрепен и от метъл-кор групата COLD IN DECEMBER, които пристигат в Бургас директно от балканското си турне.

Ямайските ритми са поверени на GANGJAH Army band и NRG D, които ще ни зарадват с изключително внушителната комбинация от натурално реге и денс хол. Бургазлиите СИЛУЕТ ще допринесат за доброто настроение с репертоар от новия си албум, а Петя Данкова ще покаже на всички защо с право я наричат българската Адел.

Едни от най-атрактивните артисти на сцената са ЧУГРА GRAND ORCHESTRA, които ще върнат спомените за новата вълна от 90-те години на миналия век и проектите Воцек и Чугра и Нова Генерация.

В малките часове сцената ще превземат диджеите от SCI FI Records – дъб степ и дръм енд бейс проект на български музикант, който живее и твори в Лондон, както и DJ DEEPIMPULSER от Бургас.

Още за: Бургас, сцена

Още от "Култура"

Полемика около афиша на Фестивала в Кан

Полемика около афиша на Фестивала в Кан

Две седмици преди откриването на 70-тото издание на Филмовия фестивал в Кан бе представен официалния му афиш, който веднага предизвика полемика в интернет, в медиите и сред феминистки организации.

Джордж Клуни и Амал отказват да мислят за имена на близнаците си преди раждането им

Джордж Клуни и Амал отказват да мислят за имена на близнаците си преди раждането им

Холивудският актьор Джорд Клуни сподели, че със съпругата му не искат да мислят за бебешки имена преди близнаците им да се родят.

Мила Кунис и Аштън Кътчър не искат повече деца

Мила Кунис и Аштън Кътчър не искат повече деца

Холивудското семейство на Мила Кунис и Аштън Кътчър няма да се увеличава скоро. Родителите на двегодишната Уаят и четиримесечният Димитри имат достатъчно грижи с тях и не планират повече деца.