МАР 30 Новини | КултураОбнови

Мила Йовович заяви, че иска да поживее в Русия

От 0 коментара0/5

Американската актриса Мила Йовович, представи своя нов филм за зомбита в Москва и каза, че би искала със съпруга си – режисьора Пол Андерсън, да поживее няколко месеца в Русия.

Мила Йовович заяви, че иска да поживее в Русия
 © Архив

Йовович, която е от сръбско-руски произход, говори добре руски. Запитана какво би я накарало да живее в Русия, актрисата отговори, че това са пелмените.

„Иска ми се да дойда с дъщерите ми за два месеца и да видя истинската Русия, не само Москва, но също, например, Санкт Петербург”, разкри Йовович.

Йовович призна, че след раждането на второто си дете няма много време да гледа кино, но би изиграла Мечока в „Маша и Мечока”. /ТАСС/

Още от "Култура"

Мила Кунис и Аштън Кътчър не искат повече деца

Мила Кунис и Аштън Кътчър не искат повече деца

Холивудското семейство на Мила Кунис и Аштън Кътчър няма да се увеличава скоро. Родителите на двегодишната Уаят и четиримесечният Димитри имат достатъчно грижи с тях и не планират повече деца.

„Аеросмит“ отменят турне, за да запишат нов албум

„Аеросмит“ отменят турне, за да запишат нов албум

Легендарната рокгрупа „Аеросмит“ отмени своето предстоящо северноамериканско турне, за да се фокусира върху записването на своя пореден албум.

Бари Дженкис

Режисьорът на „Лунна светлина” ще заснеме нова драма за робството

Режисьорът Бари Дженкис, чийто филм тази година беше един от големите победители на „Оскари”-те, издаде, че в момента работи върху екранизацията на бестселър за бягството от робството.