МАР 30 Новини | КултураОбнови

Бионсе: Звезда съм само на сцената

0 коментара0/5

Бионсе споделя, че може да разчита само на майка си да я приземява на земята от време не време.

Джей Зи и Бионсе
Джей Зи и Бионсе

На пресконференция в Лондон по време на световното й турне певицата каза, че майка й редовно я връща на земята с думите: "Бионсе, ти не си кралица". "Аз съм звезда само по няколко часа на ден, когато съм на сцената. Останалата част от деня прекарвам със семейството ми, сменям памперси.. и поддържам баланса между реалността и славата благодарение на майка си", сподели изпълнителката. Тя обясни, че е трудно да контролира публичния си образ, който постоянно попада в тълпи от жадни за любов фенове.

Бионсе е забранила фотографите на последното си турне, като единствено личният й фотограф е допуснат да отрази голямото музикално събитие. Решението й било провокирано от поредица от нискокачествени снимки, които наводнили интернет пространството след последните й участия.

В интервю съпругата на Джей Зи разкри, че с рапъра вече мислят за бебе номер две или три. "Определено бих имала повече деца. Майчинството променя всичко", каза 31-годишната певица.

Още за: Бионсе, сцена

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Бионсе: Звезда съм само на сцената".

Още от "Култура"

Полемика около афиша на Фестивала в Кан

Полемика около афиша на Фестивала в Кан

Две седмици преди откриването на 70-тото издание на Филмовия фестивал в Кан бе представен официалния му афиш, който веднага предизвика полемика в интернет, в медиите и сред феминистки организации.

Джордж Клуни и Амал отказват да мислят за имена на близнаците си преди раждането им

Джордж Клуни и Амал отказват да мислят за имена на близнаците си преди раждането им

Холивудският актьор Джорд Клуни сподели, че със съпругата му не искат да мислят за бебешки имена преди близнаците им да се родят.

Мила Кунис и Аштън Кътчър не искат повече деца

Мила Кунис и Аштън Кътчър не искат повече деца

Холивудското семейство на Мила Кунис и Аштън Кътчър няма да се увеличава скоро. Родителите на двегодишната Уаят и четиримесечният Димитри имат достатъчно грижи с тях и не планират повече деца.