МАР 30 Новини | КултураОбнови

"25" на Адел е с "Грами"за албум на годината

0 коментара0/5

Албумът на Адел "25"и спечели още една награда "Грами". Британската певица, много популярна в САЩ, малко преди това получи и приз за песен на годината според версията "Грами".

"25" на Адел е с "Грами"за албум на годината

Меланхоличната балада Hello на Адел донесе нов триумф за световния хит, който отбелязва победното завръщане на британската дива. А в същото време стана и "Най-добър запис" на годината.

Вижте още:
"Hello" на Адел мина милиард гледания в YouTube >>>

В песенното състезание Адел изпревари Formation на Бионсе, с която тя води дуел в основните от най-престижните категории в американските музикални награди тази година. Церемонията, която се провежда неделя вечерта в Лос Анджелис, е едно от най-значимите музикални събития за индустрията.

Вижте още:Бионсе с най-много номинации за "Грами" >>>

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за ""25" на Адел е с "Грами"за албум на годината".

Още от "Култура"

Мила Кунис и Аштън Кътчър не искат повече деца

Мила Кунис и Аштън Кътчър не искат повече деца

Холивудското семейство на Мила Кунис и Аштън Кътчър няма да се увеличава скоро. Родителите на двегодишната Уаят и четиримесечният Димитри имат достатъчно грижи с тях и не планират повече деца.

„Аеросмит“ отменят турне, за да запишат нов албум

„Аеросмит“ отменят турне, за да запишат нов албум

Легендарната рокгрупа „Аеросмит“ отмени своето предстоящо северноамериканско турне, за да се фокусира върху записването на своя пореден албум.

Бари Дженкис

Режисьорът на „Лунна светлина” ще заснеме нова драма за робството

Режисьорът Бари Дженкис, чийто филм тази година беше един от големите победители на „Оскари”-те, издаде, че в момента работи върху екранизацията на бестселър за бягството от робството.