ЮНИ 25 Новини | ЛайфстайлОбнови

«123»

30 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

планетата на сбъканяците

планетата на сбъканяците30.04.2011, 11:48:52 ч.

Реплика към Римлянката

разбрах че ще имат нужда от много слуги в замъка на новобрачните Защо не кандидатсваш? Ти си идиалния роб и слуга - лицеменерно доброномерен гъзолизец И каква е тая нова тенденция всичко безлично да се нарича естествено!?

Отговори на планетата на сбъканяците

Римлянката

Римлянката30.04.2011, 11:41:46 ч.

Мили дами, засрамете се от злобата и завистта си. Момичето е прекрасно, истинска принцеса – семпла, елегантна и естествена! Прекрасна церемония – кралски разкош без нищо излишно! Дано бъдат щастливи!

Отговори на Римлянката

простотията е като чума

простотията е като чума30.04.2011, 11:25:21 ч.

Реплика към M

ти добре ли си Имерията за която говориш е натрупала 11 милиарда вътрешен дефицит Таксите на студентите там бяха увеличении със 100 % тази годи заради което тия уроди Чарлз и Камила бяха замервани тази зима с купища яйца от протестиращите студенти в центъра на лондон Намери си кадри в гоогл

Отговори на простотията е като чума

тряба ти повече акъл

тряба ти повече акъл30.04.2011, 11:21:28 ч.

Реплика към V-Queen

дотолкова сте опростели от мързел и нежелание да четете и да се развивате че вече ви е трудно да схаващата правилно нещата и да преценявате разумно разликата между нормалното излязлото от рамките на нормалното свръхненормалното и извратеното Вчерашният цирк в Англия е извращение и подигравка Никакви традиции не могат да са оправдание за подобни демонстрации на суета себелюбие сребролюбие и мислене себе си като за нещо по различно от другите Никой на тази земя независимо от собствените си сбъркани психовъжделения да се определя като крал цар или комисмически господар НЕ Е ТАКъВ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ТАКЪВ Ако си представят разни закърнели апедисити като тия от клоунската сватбата вчера че са нещо по-особено ТО ТОВА СЕ ДЪЛЖИ единствено на слабоумието на масите които допуската в кухите си дрънчащи като пробити ръждясали кофи глави че еди кой си е наистина бил крал цар господар Като научен работник който вече 9 години работи и чете и експериментира за да изучи тайнсвото на природата и живота мога да ви кажа и да ви докажа че в действителност напрактика и по всички природни и вселенски закони никой не е крал и никой не е цар защото никой на тая земя не е нищо друго освен смърдящо потящо серящо сърбящо гноящо и гниещо бавно ден след ден парче тленно месо Ето от тука идва неудовлетвореността на психопати като тея от кралския английски двор от противоречието което се бори вътре в собствените им глави - уж те се наричат крале пък не са безсмъртни ужасно са несъвършени криви и значително по-нелицеприятно от милиарди други по тая замя серат пърдат потят се като всички останали които те наричат от положението на всикото си самомнение маса простолюдие Иска им се да са по-различни но не са Единственото което им подхранва измамните им чувства да се мислят за по-особени е хорската безкрайна бездънна необятна малоумна кретенска идиотска необяснима втерщяваща простотия - същата тая простотия която строи от коментара ти Ако не поумнеете цял живот ще си останете подценяващи се тъпанари ползвани като стадна тълпа когато е нужна публика да се възхищава и ръкопляска и най-важното да работи робски направо без пари и да ражда нови поколения роби които да работят за да изкарват парите за безмислени разточителни демостративни сватби като вчерашната с което да подхранват чувството за величе на всякакви болни мозъци обявили се и вярващи се че са нещо повече

Отговори на тряба ти повече акъл

M

M30.04.2011, 11:18:01 ч.

Реплика към целият свят е откачил

То добре ли си ? Толкова яд и завист?

ТЕ СА БЪДЕЩИ КРАЛ И КРАЛИЦА , на една страна ,на една империя в днешни дни бих казала!!!Даже се говори, че е била сравнително евтина сватбата.

Отговори на M

V-Queen

V-Queen30.04.2011, 10:34:30 ч.

Само да вметна че между 50 и 500 милиона има доста голяма разлика така че далеч не са похарчили половин милиард за сватбата си не че и 50 милиона е малка сума... могат да си го позволят дали са ги и дори да не са си заработили те парите. И ти да беше на тяхно място съмнявам се че много щеше да се замислиш струва ли си да похарчиш такава сума. Колкото до струпалата се тълпа хората си имат вековни традиции и си ги уважават това че не на всеки им се нравят не означава че те са откачили за това че им се радват. Колкото до сата Кейт не знам кое и е отвратителното дори напротив има много естествена натурална красота и много свежо излъчване.

Отговори на V-Queen

V-Queen

V-Queen30.04.2011, 10:11:36 ч.

Само да вметна че между 50 и 500 милиона има доста голяма разлика така че далеч не са похарчили половин милиард за сватбата си не че и 50 милиона е малка сума... могат да си го позволят дали са ги и дори да не са си заработили те парите. И ти да беше на тяхно място съмнявам се че много щеше да се замислиш струва ли си да похарчиш такава сума. Колкото до струпалата се тълпа хората си имат вековни традиции и си ги уважават това че не на всеки им се нравят не означава че те са откачили за това че им се радват. Колкото до сата Кейт не знам кое и е отвратителното дори напротив има много естествена натурална красота и много свежо излъчване.

Отговори на V-Queen

Pure sin

Pure sin30.04.2011, 10:10:47 ч.

Реплика към целият свят е откачил

Хайде сега, гърдите на Мидълтън ти виновни)))Въври пий едно кафе с приятел, виж колко е хубав денят, не се отравяй сам(а) себе си с тази злъч.

Отговори на Pure sin

целият свят е откачил

целият свят е откачил30.04.2011, 09:42:18 ч.

аз не видях нищо по-различно вчера от двама малдежи преждевременно остарели които са похарчили половин милиард лири без да са работили някога сериозно сами през ненормалния си живот и всичко това за да се сключи някакъв скучен граждански брак Отвратителна е тази мидълтън - едно защото медийте ни я втръснаха второ защото сутиенът и гърдите на тази мидълтън бяха фрапиращо ужасни съотнесени къ сумата от половинин милиар лири пръснати за натъкмяването на тази жена Толкова ли не се намери един човек с вкус който да оправи този дефект И вуобще какво като се ожениха Някой задава ли си въобще тоя въпрос Светът е окачен и и хората си заслужават грозната съдба защото и у един плъх има повече здрав разум и логика в поведението отколкото у всичката тая тълпа дето се беше струпала вчера да зяпа некви дето не правят нищо не изглеждат на нищо и не са полезни и никога няма да бъдат полезни на никой друг на тоя свят освен на сбебе Най-малкото е проява на изклююително лош вкус да демострираш милиарди и пълен непукузъм в момент в който светът се тресе отвсякъде с икономически религиозни и екологични проблеми

Отговори на целият свят е откачил

Gifty

Gifty30.04.2011, 08:43:44 ч.

Според мен роклята на сестрата на Кейт - Филипа - беше най-стилна и елегантна. А "творенията" на главите на принцеси Беатрис и Юджини, както и на Виктория Бекъм, бяха ужасни. Принцеса Юджини приличаше и на хамбургски салам с нейната рокля. Тоалетът на майката на булката беше много стилен.

Отговори на Gifty

Добави коментар »

«123»

Коментари за "Кейт с рокля на Сара Бъртън и след церемонията"
Страница 3 от 3 • Коментари 30

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.