НОЕ 25 Новини | ИнцидентиОбнови

Лелята на момичето във Варна поръчала убийството му

12 коментара4/5

Убийството, което вчера по обяд вдигна на крак варненската полиция, е извършено по поръчка на Светла Тодорова – леля на убитото 21-годишно момиче.

Лелята на момичето във Варна поръчала убийството му

Убийството, което вчера по обяд вдигна на крак варненската полиция, е извършено по поръчка на Светла Тодорова – леля на убитото 21-годишно момиче. Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров, предаде кореспондентът на БГНЕС в морската столица.

Женя Тодорова е единствен наследник на голяма част от къщата, в която е живеела.
Заради това леля й Светла Тодорова поръчва убийството й на Петър А.А., роден 91 година, който пък е приятел на дъщерята на лелята. Тя му обещала 2000 лева, като предварително му дала 500.

Пред разследващите убиецът Петър е направил пълни самопризнания, посочвайки подбудителя, мотивите и начина на извършване на убийството. И лелята, и убиецът Петър са задържани.

Момичето е убито по особено жесток начин. По тялото й има следи от борба и десетки рани от нож, който от ударите се е счупил. Убиецът Петър се е опитал да изгори дръжката на ножа, заедно с дрехите, с които е бил на местопрестъплението. Младежът е завел полицаите до мястото, където е изгорил дрехите. Открито е острието на използвания от него нож.

Още по темата:

Прокуратурата: 21-годишната Женя може да е убита >>>

Кърваво самоубийство на 21-годишно момиче във Варна >>>

Още от "Инциденти"

Силно земетресение с магнитуд 6,1 по Рихтер разлюля Гърция, усетено е и в София

Силно земетресение с магнитуд 6,1 по Рихтер разлюля Гърция, усетено е и в София

Земетресението в Гърция е с магнитуд 6,1 по скалата на Рихтер. Европейският сеизмологичен център промени магнитуда, след като по-рано съобщи, че трусът е със сила 5,6 по Рихтер.

8-годишно момче уби сестра си в САЩ

8-годишно момче уби сестра си в САЩ

8-годишно американче преби до смърт 1-годишната си сестра, за да я накара да престане да плаче.

Най-малко 25-ма души загинаха тази вечер при експлозия в един нощен клуб в румънската столица Букурещ.

Взрив уби най-малко 25 души в нощен клуб в Букурещ

Взрив избухна тази нощ в нощен клуб в центъра на румънската столица Букурещ. Загинали са най-малко 25 души, а 88 са ранени и са приети в болници, съобщи румънската информационна агенция Agerpress..