МАЙ 26 Новини | ИнцидентиОбнови

Лелята на момичето във Варна поръчала убийството му

12 коментара4/5

Убийството, което вчера по обяд вдигна на крак варненската полиция, е извършено по поръчка на Светла Тодорова – леля на убитото 21-годишно момиче.

Лелята на момичето във Варна поръчала убийството му

Убийството, което вчера по обяд вдигна на крак варненската полиция, е извършено по поръчка на Светла Тодорова – леля на убитото 21-годишно момиче. Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров, предаде кореспондентът на БГНЕС в морската столица.

Женя Тодорова е единствен наследник на голяма част от къщата, в която е живеела.
Заради това леля й Светла Тодорова поръчва убийството й на Петър А.А., роден 91 година, който пък е приятел на дъщерята на лелята. Тя му обещала 2000 лева, като предварително му дала 500.

Пред разследващите убиецът Петър е направил пълни самопризнания, посочвайки подбудителя, мотивите и начина на извършване на убийството. И лелята, и убиецът Петър са задържани.

Момичето е убито по особено жесток начин. По тялото й има следи от борба и десетки рани от нож, който от ударите се е счупил. Убиецът Петър се е опитал да изгори дръжката на ножа, заедно с дрехите, с които е бил на местопрестъплението. Младежът е завел полицаите до мястото, където е изгорил дрехите. Открито е острието на използвания от него нож.

Още по темата:

Прокуратурата: 21-годишната Женя може да е убита >>>

Кърваво самоубийство на 21-годишно момиче във Варна >>>

Още от "Инциденти"

14-годишно момче се удави  край София

14-годишно момче се удави край София

14-годишно дете се удави вчера в местност край София. Трагедията е станала в баластриера "Пет могили"между кварталите "Левски"и Чепинци.

Три самоубийства в рамките на 12 часа в София

Три самоубийства в рамките на 12 часа в София

Три самоубийства са станали в София от вторник вечерта до тази сутрин.

Задържаха шофьора, прегазил 8-годишно дете в Бургас

Задържаха шофьора, прегазил 8-годишно дете в Бургас

Служители от ОДМВР – Бургас задържаха водача на БМВ-то, което по-рано днес блъсна и уби 8-годишно момче в града, съобщиха от полицията.