АВГ 25 Новини | ИнцидентиОбнови

Лелята на момичето във Варна поръчала убийството му

12 коментара4/5

Убийството, което вчера по обяд вдигна на крак варненската полиция, е извършено по поръчка на Светла Тодорова – леля на убитото 21-годишно момиче.

Лелята на момичето във Варна поръчала убийството му

Убийството, което вчера по обяд вдигна на крак варненската полиция, е извършено по поръчка на Светла Тодорова – леля на убитото 21-годишно момиче. Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров, предаде кореспондентът на БГНЕС в морската столица.

Женя Тодорова е единствен наследник на голяма част от къщата, в която е живеела.
Заради това леля й Светла Тодорова поръчва убийството й на Петър А.А., роден 91 година, който пък е приятел на дъщерята на лелята. Тя му обещала 2000 лева, като предварително му дала 500.

Пред разследващите убиецът Петър е направил пълни самопризнания, посочвайки подбудителя, мотивите и начина на извършване на убийството. И лелята, и убиецът Петър са задържани.

Момичето е убито по особено жесток начин. По тялото й има следи от борба и десетки рани от нож, който от ударите се е счупил. Убиецът Петър се е опитал да изгори дръжката на ножа, заедно с дрехите, с които е бил на местопрестъплението. Младежът е завел полицаите до мястото, където е изгорил дрехите. Открито е острието на използвания от него нож.

Още по темата:

Прокуратурата: 21-годишната Женя може да е убита >>>

Кърваво самоубийство на 21-годишно момиче във Варна >>>

Още от "Инциденти"

Земетресение разруши половин град в Италия. Има жертви

Земетресение разруши половин град в Италия. Има жертви

Няколко афтършока, заедно със силния трус с магнитуд 6,2, причиниха сериозни материални щети и жертви в италианския град Аматриче в централната част на Италия.

50 са вече жертвите на „сватбения“ атентат в Турция

50 са вече жертвите на „сватбения“ атентат в Турция

Броят на загиналите при взрива, отекнал в събота на сватба в южния турски град Газиантеп, нарасна на 50 души, предаде Ройтерс. Предишните съобщения бяха за 30 убити и 94 ранени.

20 жертви след атентат в Турция

20 жертви след атентат в Турция

Трима души са загинали, а около 20 души, в това число – цивилни, са ранени при експлозия на кола-бомба пред управление на полицията в източната част на Турция - провинция Ван.