МАР 30 Новини | БългарияОбнови

Сняг скрива зимното слънце от средата на седмицата

0 коментара0/5

След зимното слънце днес и утре, в средата на седмицата ще завали сняг, а след това се очаква и чувствително застудяване, съобщиха от НИМХ.

Сняг скрива зимното слънце от средата на седмицата
 © Сн.: iStock.com

Времето утре ще бъде ясно, със слаб вятър. В по-голямата част от страната времето ще е слънчево, но от северозапад след обяд облачността ще се увеличава и още през нощта срещу сряда ще има слаби валежи от сняг. Така ще е в Западна България и главно планинските райони и високите полета.

Вижте прогнозата за времето>>>

 

Вижте прогнозата

за времето>>>

 

 

По-обилни снеговалежи се очакват четвъртък - петък. За повече сняг тогава трябва да са готови хората в Южна България. Това обаче не означава, че няма да вали и в другите райони на страната, но в тази част на страната ще са по-значителни.

След валежите се очаква и чувствително застудяване и доста ниски температури. От НИМХ уточняват, че все още се говори за вероятни прогнози. Краткосрочните са по-точни и те ще оформят пълната метеорологична картина.

 

 

Още от "България"

Морето не е за една ваканция

Морето не е за една ваканция

В Деня на водата – 22 март „Грийнпийс" и „За Земята" дават старт на кампанията за ограничаване на замърсяването с пластмаси. Инициативата в глобален мащаб бе подкрепена от холивудския актьор Джеръми Айрънс

Топло и слънчево време със слаб вятър

Топло и слънчево време със слаб вятър

Времето в сряда ще е предимно слънчево с временно увеличение на облачността.

22 март - Световен ден на водата

22 март - Световен ден на водата

Световният ден на водата се чества всяка година на 22 март, за да привлече публичното внимание към значението, съхраняването и устойчивото управление на питейната вода.