ЮНИ 27 Новини | БългарияОбнови

Шведът, пребил камериерка, остава в ареста

От 0 коментара0/5

Шведският гражданин, който нападна камериерка в хотел в Слънчев бряг, остава за постоянно в ареста реши съдът в Несебър, съобщи бТВ.

Шведът, пребил камериерка, остава в ареста
 © СН.: bTV

Още след нападението той беше задържан, но скоро след това – пуснат. След като случаят стана обществено достояние полицията отново го арестува.

Скандалът коства и поста на председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.

На влизане мъжът заяви, че не помни да е ритал жената в главата.

Той помоли съдът да не го изпращат в затвора, защото там не можел да спи и яде.

Шведът се извини за постъпката си, като поясни, че бил пиян по време на инцидента. Помнел само, че платил с карта в заведението след като пристигнал в курорта, но не и дали това е станало преди или след инцидента.

Според прокуратурата обаче деянието му е не само умишлено, но и извършено от хулигански подбуди и показва „явно неуважение към човешката личност”.

Нападнатата жена коментира, че до този момент той не я е потърсил за извинение.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Шведът, пребил камериерка, остава в ареста".

Още от "България"

Унищожен от строителни дейности е културният пласт на Плоската могила, съдържаща най- ранни доказателства за живот в Пловдив преди седем хилядолетия

Багери унищожиха доказателства за живот в Пловдив отпреди седем хилядолетия (снимики)

Напълно разрушен при строителни работи е културният пласт на селищната могила Яса тепе 1, известна и като Плоската в Пловдив, предаде кореспондентът на БГНЕС от града.

10 години DMS в България

10 години DMS в България

През 2017 г. DMS - Единният дарителски номер в България става на 10 години. За този период през платформата са изпратени близо 7,5 млн. дарителски SMS-а в подкрепа на различни каузи.

Проучване: Българинът всъщност е щастлив

Проучване: Българинът всъщност е щастлив

Щастлив ли е българинът? Вечният въпрос, който години наред витае като глас от отвъдното сред обществото ни. Често, без да се отдели време за размисъл, отговорът е – не. Кратко, точно и ясно. Не. Дали това, обаче е така в действителност?